Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het braafst

16.08.2024 06:00
Bron: Pexels

Luistert jouw kind altijd als je wat aan ‘m vraagt? Grote kans dat-ie een van deze sterrenbeelden heeft. Kinderen met deze sterrenbeelden zijn namelijk het braafst.

Maagd

Kinderen met het sterrenbeeld Maagd hebben een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Als je iets van hen vraagt, doen ze hun uiterste best om aan jouw verwachtingen te voldoen. Als je afspraken met m’n maakt, bijvoorbeeld over tot waar in de wijk hij mag buitenspelen, dan zal hij daar nooit voorbij gaan. Ook niet als vriendjes hem proberen over te halen. Maagden bezwijken niet snel onder groepsdruk.

Weegschaal

Ze zeggen altijd dat kinderen zo eerlijk zijn. Nou, dat tilt jouw kleine Weegschaal naar een hoger niveau. Hij liegt niet graag, dus de kans is groot dat je een eerlijk antwoord van hem krijgt, ook als dat betekent dat hij iets op moet biechten. Weegschalen houden ook erg van harmonie, waardoor ze confrontaties graag vermijden en zich beheerst gedragen. Met jouw Weegschaal zal je weinig tantrums in het openbaar meemaken.

Steenbok

Heeft jouw kind bij een vriendje gespeeld? Grote kans dat jij achteraf geprezen wordt, omdat je kind zo braaf is geweest. Steenbokken zijn al op jonge leeftijd heel erg goed in de sociale etiquette. Dit maakt ze ontzettend beleefd. Alles netjes vragen, niemand onderbreken, bedanken voor het spelen: jouw kind doet het zonder dat jij het hoeft te vragen.

Stier

Stieren zijn heel betrouwbaar en loyaal. Als ze een keer een regeltje overtreden, knaagt het schuldgevoel ontzettend aan ze. Daar leren ze mooi een lesje van. De kans is groot dat ze honderd keer sorry zeggen, want hun moeder teleurstellen, vinden ze eigenlijk helemaal niet leuk.

Minst brave sterrenbeelden

Heb jij een Leeuw of Schorpioen in huis? Deze sterrenbeelden nemen het iets minder nauw met de regels. Ze zijn heel autonoom en doen het liefst waar ze zelf zin in hebben. Een tantrum in de supermarkt of ruzies in de klas: grote kans dat je je handen soms vol hebt aan jouw bengeltje.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.