Kinderen met deze sterrenbeelden kunnen niet tegen hun verlies

22.07.2024 15:00
gezinspelletjes

Eindigen spelletjes met jouw kind altijd in één groot drama? Omdat-ie schreeuwend de tafel ondersteboven gooit als-ie niet wint? Dan is de kans groot dat jouw kind een van deze sterrenbeelden heeft. Deze sterrenbeelden kunnen namelijk absoluut niet tegen hun verlies.

Ram

Kinderen met het sterrenbeeld Ram zijn ontzettend fanatiek. Ze willen de beste zijn in alles. Of het nou gaat om een sportwedstrijd of een spelletje Uno: maak ‘m in en de pleuris breekt uit. Aan jou als ouder de schone taak om ‘m te leren dat meedoen belangrijker is dan winnen.

Leeuw

Bij Leeuwen gaat alles om trots en hun ego. Verliezen vinden Leeuwen ontzettend gênant. Hun ego loopt een deuk op en ze schamen zich flink. Waarschijnlijk zijn ze ook nog eens te trots om toe te geven dat ze niet tegen hun verlies kunnen, dus ze zullen er alles aan doen om dat te verbergen, maar jij als moeder weet wel beter.

Schorpioen

Schorpioenen kunnen niet alleen slecht tegen hun verlies, het zijn ook nog eens kleine valsspelertjes. Grote kans dat anderen niet graag spelletjes spelen met jouw kind. Ze weten dat er niet eerlijk gespeeld wordt én dat het huilen is als hij niet wint. Hij heeft inmiddels geen beste reputatie opgebouwd.

Stier

Stieren zijn gek op spelletjes en zullen dan ook ontzettend hard hun best doen voor de winst. Als-ie niet wint, doet dat pijn. Wat-ie nog het allerergst vindt? Als mensen hem daarmee pesten of juist medelijden met hem hebben. Betuttel de Stier dus niet, dan kan-ie uit z’n slof schieten. Met woorden als ‘volgende keer beter’ kan hij meer.

Goede eigenschap

Wist je dat het eigenlijk een goede eigenschap is als je niet tegen je verlies kunt? Het zegt namelijk dat je fanatiek, passievol, ambitieus en een doorzetter bent. Aan die eigenschappen zal je kind op latere leeftijd juist heel veel hebben. Waarschijnlijk brengt het ‘m hartstikke ver in het leven.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.