Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het meest muzikaal

25.07.2024 21:00
de juf muzikaal talent Beeld: Shutterstock

Zingt jouw kind de sterren van de hemel, is-ie super ritmisch of heel goed in het bespelen van een instrument? Grote kans dat jouw kind een van déze sterrenbeelden heeft.

Leeuw

Leeuwen zijn geboren artiesten. Ze blaken van het zelfvertrouwen en zitten vol met charisma. Op het podium voelen ze zich als een vis in het water. Is jouw kind een Leeuw? Dan is de kans groot dat je al talloze optredens hebt moeten bekijken. Met veel plezier waarschijnlijk, want het publiek van de Leeuw vindt ‘m doorgaans onweerstaanbaar.

Boogschutter

Boogschutters blinken vaak uit in het bespelen van muziekinstrumenten. Dat komt omdat ze heel leergierig van aard zijn. Ook zijn het kleine doorzettertjes. Waar andere kinderen van zijn leeftijd allang zijn afgehaakt bij piano- of gitaarles, omdat ze het veel te saai vinden, gaat jouw Boogschutter wel door. Boogschutters leren razendsnel noten lezen, hebben een fantastisch gevoel voor ritme en kunnen de teksten van liedjes heel goed onthouden.

Tweelingen

Tweelingen hebben het bijzondere vermogen om al op jonge leeftijd muziek aan emotie te koppelen. Ze kunnen geraakt worden door een liedje, maar ook als ze zelf iets zingen, weten ze daar emotie in te leggen. Als ze iets ouder zijn, maakt dit ze perfecte singer-songwriters. Tweelingen kunnen de allermooiste teksten schrijven.

Weegschaal

Is jouw kind een Weegschaal? Dan heb je vast al opgemerkt dat-ie heel wat artistieke expressie in zich heeft. Hij is creatief en heeft een enorme fantasie. Hij maakt anderen daar graag deelgenoot van door middel van zijn theatrale optredens. Daar komt ook een portie muziek bij kijken. De kans is groot dat hij die liedjes zelf heeft bedacht en er een heleboel humor in zit.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.