Kinderen met deze sterrenbeelden zijn echte papa’s-kindjes

11.07.2024 09:25
Beeld: Getty Images

Trekt jouw kind altijd naar zijn vader toe? Dan is de kans groot dat-ie een van déze sterrenbeelden heeft. Dit zijn namelijk echte papa’s-kindjes.

Waterman

Het is lastig om een plekje in het hart van een Waterman te veroveren. Ze laten niet gauw iemand toe. De vader van een Waterman kan wél op een hoop liefde rekenen. Watermannen en hun vaders zijn twee handen op één buik. Als jonge kinderen zitten ze het liefst altijd aan papa vastgeplakt. In de puberteit ontstaat er iets meer fysieke afstand, maar de emotionele band blijft. Voor wijze raad trekken ze altijd naar hun vader toe, ook als ze inmiddels volwassen zijn.

Maagd

Kinderen met het sterrenbeeld Maagd zien hun vader als idool. Het beroep dat papa uitoefent, dat willen zij later ook doen! Ze willen altijd indruk op hun vader maken. Kijkt papa wel als ik dit kunstje doe? Dat heb ik goed gedaan, hè pap? Bevestiging en goedkeuring van hun vader is maar wat belangrijk voor ze. Ook als ze ouder zijn, horen ze graag dat hun vader trots op ze is.

Boogschutter

Wat uiterlijk betreft lijken Boogschutters als twee druppels water op hun vader. Het is alsof je partner een mini-me heeft gemaakt. Ook qua gedrag, lichaamshouding en manier van praten lijken ze op elkaar. Boogschutters zien hun vader als hun voorbeeld. Sorry moeders, maar als het op opvoeding aankomt, zullen ze ook beter naar hun vader luisteren. Waar jij wel driehonderd keer moet roepen dat iets niet mag, luisteren Boogschutters gelijk als hun vader ze iets vertelt.

Moederskindjes

Nu wil je natuurlijk ook wel weten welke sterrenbeelden echte mama’s-kindjes zijn. Schorpioen, Stier en Kreeft trekken het meest naar hun moeder toe. Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het meest knuffelig met hun moeder en zoeken je op als ze wijze raad of een schouder om op uit te huilen nodig hebben.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.