Vader Shane Jackson vond het verschrikkelijk om zijn dochter, die autisme heeft, voor de zoveelste keer verdrietig te zien thuiskomen met een rapport vol onvoldoendes. Daarom besloot hij een ‘nieuw’ rapport voor haar te maken.
Lees verder onder de advertentie
En hierop staan niet de reguliere vakken als ‘rekenen’ of ’taal’, maar ‘humor’, ‘liefde voor honden’ en ‘robots tekenen’. Stuk voor stuk met een dikke ‘A’ erachter.
‘We zien dat ze zo haar best doet op school’, vertelt Shane aan Huffington Post. ‘Toen ze haar slechte rapport mee naar huis nam, was ze bang dat ze iedereen had teleurgesteld. Maar wij vinden inzet veel belangrijker dan de uiteindelijke cijfers. Dat bracht mij op het idee om een rapport te maken met alle mooie eigenschappen van Sophie. Eigenschappen die haar uniek maken.’ Met succes, want het meisje was dolblij met het rapport van haar vader. ‘En dat was mijn doel.’
Lees verder onder de advertentie
My daughter who has ASD received straights Ds on her report today. She cried and said “I’ve let everyone down” this is my report card for her. pic.twitter.com/godh2iiQ88
Je zou denken dat volwassenen met een hoge functie en flink salaris allemaal begonnen met een bibliotheekkaart op hun tweede en elke avond luisterden naar literaire meesterwerken bij het zachte licht van een nachtlampje. Dat zit toch anders.
Mijn dochter leert praten. Ik vind het werkelijk een van de schattigste fases tot nu toe. Die brabbelende dreumes die allemaal grappige dingen zegt: het is om van te smelten. Het levert alleen ook weleens gênante situaties op.
Een zwangerschap is al spannend genoeg, maar voor de Britse Lucy en haar man Adam werd het een ware achtbaan. Hun baby Rafferty kwam niet één, maar twee keer ter wereld.
Je denkt dat je iemand in huis haalt om op je kinderen te passen, maar intussen wordt je voorraadkast geplunderd en verdwijnen er sieraden. Wat begon als een klein vermoeden, groeide bij Carla uit tot een regelrechte mini-detectivezaak.
Iedereen kent er wel een: een verwend kind. En niemand van ons vindt verwende kinderen leuk, toch? We willen dus ook zeker niet dat ónze kinderen ineens verwend gedrag gaan vertonen.