Ben je nog maar koud aangekomen op je idyllische bestemming, hangt je partner alweer ergens met touwen aan een rots.
Lees verder onder de advertentie
Manon (40) heeft een relatie met Rick (42) en is moeder van Timo (7) en Fedde (5):
“Rick heeft meer hobby’s dan zitvlees. Als hij een berg ziet, moet en zal hij er tegenaan klimmen. Klettersteigen heet dat in het Duits. Dan leg je in een tuigje dat is bevestigd aan een staalkabel een parcours tegen een rotswand af. Op onze eerste vakantie samen sleepte hij me mee op een route voor gevorderden. Het is dat ik zo verliefd was, anders was ik er niet eens aan begonnen.
Onze kinderen moeten er inmiddels ook aan geloven. Timo vindt het wel tof, ik sta nog steeds doodsangsten uit en Fedde vind ik te klein. Rick niet, dus stonden we vorig jaar met z’n allen klaar onder aan een rots. Groot was mijn opluchting toen het tuigje van Fedde veel te groot bleek en hij er alweer weer uitschoot voor hij überhaupt aan de kabel was bevestigd.
Drie keer raden wie zich spontaan opwierp om de tocht te laten schieten en in plaats daarvan samen met Fedde op het terras te wachten tot de rest klaar was.”
Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:*Goedkoper dan in de winkel*Lees elke maand als eerst Kek Mama*Gratis verzondenAbonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.