Dat ze kort na de scheiding een andere man in huis liet, werd Sabina niet met dank afgenomen door haar schoonfamilie. Toch zou ze het zo weer doen.
Lees verder onder de advertentie
Sabina (36), moeder van Lola (10) en Vic (8):
“Hij hobbelde sinds zijn scheiding een beetje van logeerkamer naar logeerbank, ik had een hele verdieping over. Ik kende Manfred nog van vroeger, dus toen hij drie maanden na onze eerste kus opnieuw op straat stond, leek het logisch dat ik hem mijn huis aanbood.
De kinderen vonden het fantastisch, een jaar na de scheiding eindelijk weer een man in huis – en incidenteel een stiefbroer van veertien. Mijn omgeving dacht daar anders over. Mijn ex-schoonfamilie verbrak het contact, mijn broers achtten hem niet welkom bij familieaangelegenheden. Hoe haalde ik het in mijn hoofd zo snel een man in ons leven te laten? Ze hadden een punt, want een jaar later was hij weer gevlogen.
“Hoe haalde ik het in mijn hoofd zo snel een man in ons leven te laten?”
Lees verder onder de advertentie
Toch zou ik het zo weer doen: mensen in nood moet je helpen. Voor mijn kinderen was hij niet meer dan een gezellige logé, die toevallig bij hun moeder in bed sliep. Mijn schoonfamilie heb ik overigens ook toen ik weer alleen woonde nooit meer gesproken.”
Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.