Dit is dé grootste seksfantasie van Nederlandse vrouwen

14.10.2024 15:00
seks

Het is misschien niet iets waar je het dagelijks over hebt met je vriendinnen tijdens de koffie (of misschien juist wel), maar laten we eerlijk zijn: ook wij vrouwen hebben zo onze sexy fantasieën.

En hoewel veel Nederlandse vrouwen hun diepste verlangens (helaas!) niet zomaar delen, betekent dat zeker niet dat er niets spannends op hun verlanglijstje staat. Sterker nog, er is één fantasie die met vlag en wimpel boven de rest uitsteekt.

Onze nieuwsgierigheid werd gelukkig bevredigd door de Nationale Seks-Enquête, die elk jaar wordt uitgevoerd door EasyToys. Hierin worden 1000 Nederlanders flink aan de tand gevoeld over hun seksleven. En ja, de editie van 2024 bracht weer genoeg interessante feitjes aan het licht. Wat speelt er zoal in de slaapkamer van de gemiddelde Nederlander?

Lees ook: 10 spicy dates die je in 2025 echt wilt proberen

De grootste seksfantasie van vrouwen? Avontuur in de natuur!

Waar mannen vooral dromen van een trio (dat zal niemand verrassen), blijkt dat vrouwen vooral een avontuurtje in de buitenlucht aantrekkelijk vinden. Ja, je leest het goed! Een spannende rendez-vous in het bos of een stiekem uitje op het strand? De spanning van betrapt kunnen worden blijkt een enorme oppepper te zijn voor vrouwen. En mooi meegenomen: ze zijn niet de enige. Mannen vinden dit ook heel spannend en zijn er dus helemaal voor in.

Uit het onderzoek blijkt dat 15 procent van de mensen het al een keer buiten heeft gedaan, terwijl nog eens 25 procent het op hun seksuele bucketlist heeft staan. Een frisse neus krijgt hier ineens een heel andere betekenis, toch?

Lees ook: Laurien: ‘Een blowjobcursus deed wonderen voor mijn relatie’

Fantasieën blijven vaak onbesproken

Toch blijft er één ding opvallen: veel mensen durven hun seksuele verlangens niet te bespreken met hun partner. Maar liefst 40 procent van de deelnemers houdt zijn of haar seksuele fantasieën voor zichzelf. Best zonde, toch? Bijna de helft van de ondervraagden gaf aan dat ze het gevoel hebben dat we als samenleving preutser zijn geworden. En dat terwijl het zo goed is om je wensen uit te spreken. Dit kan je seksleven een enorme boost geven.

Dus dames, laten we dat taboe doorbreken. Er is niks mis met je seksfantasieën delen met je partner. Wie weet, wordt die boswandeling nog veel spannender dan verwacht…

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.