Tussen lakens en luiers: ‘We gingen van passie naar poepsessie in 30 seconden’

11.10.2024 22:24
betrapt seks dochter gefilmd Beeld: Getty Images

Merel (34) en haar partner Daan (36) hebben twee jonge kinderen: Finn (4) en baby Mila (7 maanden). Tijd voor romantiek is zeldzaam, maar als de kans zich voordoet, grijpen ze die met beide handen aan. Helaas ging dat niet helemaal zoals gepland… Merel deelt haar grootste seksblunder sinds ze moeder is.

Wat is je grootste seksblunder?

“O, dat was dus laatst. Mila lag eindelijk te slapen en Finn was bij mijn moeder, dus we dachten: nú is het moment. Snel onder de lakens, want je weet nooit hoelang de rust duurt met een baby. Alles ging goed – tot we opeens een geluid uit de babyfoon hoorden. Eerst een zacht geknor, toen een luide scheet. Het soort scheet waarbij je weet: dit wordt geen feestje. Toch hoopten we dat het niets was en gingen snel verder. Tja, wishful thinking.

Maar toen begon Mila keihard te huilen. En ik wist het meteen: dit is een luier-explosie van formaat. Ik sprong snel uit bed om naar haar toe te rennen, maar op de een of andere manier verloor ik mijn evenwicht. En bam! Mijn hoofd knalde tegen het hoofdeinde, ik gleed uit, en daar lag ik dan. Halfnaakt, met een flinke bult op m’n voorhoofd en mijn onderbroek ergens halverwege m’n knieën. Sexy, hè?”

Hoe reageerde je partner?

“Daan keek me eerst stomverbaasd aan. Hij wist gewoon niet wat hij zag. Een moment lang leek hij niet eens te weten of hij moest helpen of lachen. Maar toen ik daar als een aangespoelde zeehond op de grond lag, brak hij. ‘Dit kan ook alleen ons gebeuren’, zei hij terwijl hij het uitproestte van het lachen. Het was dat of huilen, denk ik.”

Wat gebeurde er daarna?

“Nou, ik ben natuurlijk snel naar Mila gegaan. Met een knallende koppijn en een kapot ego, midden in een luierdrama. Daan stond gelukkig al klaar met de billendoekjes en een schone romper. Samen hebben we de kleine verschoond, weer teruggelegd en toen… ja, toen waren we gewoon moe.

Terug in bed konden we alleen nog maar lachen. Die romantische avond was natuurlijk compleet verpest. Maar weet je, dit is het leven nu. Van passie naar poepsessie in 30 seconden – dat is moederschap! Uiteindelijk zijn we in elkaars armen in slaap gevallen. Misschien niet zo vurig als we hoopten, maar hé, het was toch een soort intiem.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.