Gescheiden Martin (37) viel als een blok voor getrouwde schoolpleinmoeder Rosalie, die vooral op zoek is naar spanning en avontuur.
Lees verder onder de advertentie
Martin (37): “De reden dat ik genoegen neem met de rol van bijman in het leven van Rosalie is simpel: omdat zij geen andere rol accepteert. Ik zou meer willen. Veel meer. Ik ben stapelverliefd. Ze is vrolijk, knap, elegant, sexy en mijn droomvrouw. Maar ze heeft óók een man en kinderen. Wij kennen elkaar van het schoolplein, mijn kinderen zitten bij haar in de klas. Ik ben gescheiden, maar zij is dat niet van plan. Haar gezin staat op één.
Naar eigen zeggen is er nog genoeg liefde voor haar man om door te gaan, ook al gaat ze al een jaar vreemd. Ze zegt dat ze slechts op zoek is naar spanning en avontuur en blij is met de onverdeelde aandacht die ze krijgt van mij. Ik ben ‘goed voor haar ego’. En o ja, ze vindt me ook heel lief, is ‘best’ gek op me.
Lees verder onder de advertentie
Daarom mag ik haar af en toe beminnen en krijg ik wat kruimeltjes van haar tijd en liefde. Als een hijgerig hondje wacht ik op haar berichtjes. Ik ben dolgelukkig als ze ’s morgens bij het wegbrengen van de kinderen naar me lacht en in extase als ik eens in de week mag langskomen. Maar meer dan dit gaat het niet worden, daar is ze duidelijk in.”
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.