Moeders met deze sterrenbeelden hebben een stomend seksleven

21.06.2024 11:56
seksleven Bron: Pexels

Seksleven? Welk seksleven, vraag je je nu misschien af. No worries, ook met jonge kinderen komen de pleziertjes wel weer terug. Vooral als je een van de volgende sterrenbeelden hebt. Moeders met als sterrenbeeld ram of tweelingen, staan namelijk bekend om het hebben van een stomend seksleven.

Zit jij er niet tussen? Doe dan wat inspiratie op. Degenen met deze sterrenbeelden lusten er namelijk wel pap van en daar pluk jij dan weer de vruchten van.

Een stomend seksleven voor moeders met deze sterrenbeelden

Ben jij een beest in bed, houd je van experimenteren en is een trio niets bijzonders voor jou? Dan ben je vast een van onderstaande sterrenbeelden die bekend staan om hun erotische avontuurtjes tussen de lakens.

Ram: wild en dierlijk

Moeders met het sterrenbeeld Ram zijn gepassioneerd, ook wat betreft seks. Je staat graag in het middelpunt en houdt wel van een uitdaging in bed. Het kan een Ram dan ook niet wild genoeg zijn. Er komt haast iets dierlijks in deze moeder naar boven, wanneer zij met haar partner tussen de lakens belandt. Rammen vrijen graag met een Leeuw, Weegschaal, Schorpioen of Boogschutter.

Tweelingen: stomend seksleven

Tweelingen-moeders zijn nieuwsgierig en hebben een brede interesse. Ook in seks. Spelletjes zijn favoriet bij Tweelingen, denk aan rollenspellen, seksspeeltjes en nieuwe standjes uitproberen. Het bed vindt een Tweelingen-moeder maar saai. Liever heeft ze stomende seks onder de douche, op het aanrecht, op een beschut plekje plekje in de tuin of stiekem op het strand. Een goede seks-match is een Maagd, Waterman, Boogschutter of een Weegschaal.

Leeuw: sterrenbeeld vol passie

De moeder met het sterrenbeeld Leeuw is niet voor de poes. Haar seksleven draait niet om lui spinnen, maar om jagen en om wilde, gepassioneerde seks. Met het hoge libido van een Leeuw, komt dat wel goed. Saai is het nooit in bed met de Leeuw-moeder, eerder onvoorspelbaar en creatief. Jouw beste match? Boogschutter, Ram, een andere Leeuw en Waterman.

Schorpioen: kinky is key

Oef, de Schorpioen-moeder. Scherp in het dagelijks leven en scherp in bed. Je bent dominant en neemt graag de leiding. Je houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen en vooral om daarin de grenzen op te zoeken. Spelletjes kunnen jou niet kinky genoeg zijn: wild en onstuimig is waar jouw seksleven om draait. Dat doe je het liefst met een andere Schorpioen, een Ram, Stier of Kreeft.

Boogschutter: seks waar en wanneer je wil

Moeders met als sterrenbeeld Boogschutter hebben een torenhoog libido. Met dit sterrenbeeld heb je gewoon altijd zin in een potje seks en het maakt je eigenlijk niet echt uit waar. Een spannende plek maakt het voor jou alleen maar leuker. De bosjes? Check! Een steegje? Check! In de duinen? Seks hebben doe je het liefst met een Ram, Vissen, Tweelingen of Leeuw.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.