10 spicy dates die je in 2025 echt wilt proberen

07.10.2024 22:47
spicy dates sexy dates Bron: Unsplash

Ben je klaar om het datingleven in 2025 een boost te geven? Diner en een film zijn zó passé. Hier zijn tien sexy date-ideeën die je gegarandeerd hartslag (en vonken) omhoog jagen. Durf jij het aan?

Als Netflixen de vonk niet meer aanwakkert, tijd voor wat pittigs. De standaard date-avonden kunnen we wel overslaan in 2025. Het is tijd om creatief en een tikje ondeugend te worden.

Sexy date ideeën

Hier zijn tien sexy spicy dates die je gegarandeerd uit de sleur halen en waar je waarschijnlijk met een rode blos op terugkijkt!

Verleid elkaar met bodypaint

Wat is er spannender dan elkaars lichaam beschilderen? Ga voor een avond bodypainting en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu kiest voor subtiele kunstwerkjes of juist totaal losgaat, het eindresultaat is gegarandeerd… intiem.

Ontsnap naar een geheime massageworkshop

Geef je partner een heerlijke ontspannende massage na een dagje uit. Volg samen een privéworkshop en leer de kunst van aanraking en ontspanning. Want zeg nou zelf, wat is er sexyer dan de perfecte touch?

Striptease en danslessen voor thuis

Vergeet saaie danslessen, ga voor een privé striptease cursus (of leer het via YouTube). Het perfecte excuus om die moves en zwoele blikken op elkaar te oefenen. Of het er nu professioneel uitziet of niet, het belooft een leuke avond te worden!

Samen kokkerellen in lingerie

Koken is heerlijk, maar waarom niet wat spanning toevoegen door het in je meest verleidelijke lingerie te doen? Bereid samen een sensueel diner, compleet met een goed glas wijn en een speelse sfeer. De keuken was nog nooit zo heet.

Nachtzwemmen in je meest sexy outfit

Sla het zwembad over en ga voor een nachtelijke duik in een privé jacuzzi of afgelegen meer. Kies je meest sexy zwempak of ga skinny dipping (als je durft). Water, sterrenhemel en de spanning van de nacht? Ja, dat klinkt als de perfecte date.

Lees ook: De ideale date night volgens jouw sterrenbeeld

Speel samen truth or dare, maar dan anders

Truth or dare kan kinderachtig klinken, maar niet als je het een sexy twist geeft. Durf jij de verleidelijke vragen te beantwoorden? En de uitdagingen zijn natuurlijk alleen bedoeld om het nét een beetje heter te maken. Zet de kaarsen aan en kijk hoe ver jullie durven gaan.

Strip poker, maar dan classy

Kaartspelletjes hoeven helemaal niet saai te zijn. Speel een rondje strip poker en zie hoe het spel snel zijn casual karakter verliest. Natuurlijk gaat het niet om winnen of verliezen, maar om de lol en het speelse verleidingsspel.

Probeer samen tantra voor beginners

Tantra is dé manier om jullie band te verdiepen. Volg een beginnerscursus of lees er samen over en ontdek hoe jullie je connectie op een sensuele manier kunnen versterken. Een avond vol diepe ademhaling, aanraking en intens oogcontact – gegarandeerd dat het niet blijft bij theorie.

Maak een privé fotoshoot

Koop een Polaroidcamera of maak het gewoon digitaal: een sexy fotoshoot kan enorm speels en spannend zijn. Maak een aantal zwoele portretten van elkaar en zie hoe de spanning vanzelf oploopt. En wie weet, hangen die foto’s later wel ingelijst in de slaapkamer.

Cocktails met een spicy randje

Maak thuis cocktails met een onverwacht spicy element, zoals chili of gember. Speel barman en serveer elkaar drankjes terwijl je de zintuigen prikkelt. Als jullie eenmaal loskomen door de spicy drankjes, kan de rest van de avond alleen maar pittiger worden.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.