Je moet er hoogstwaarschijnlijk nog niet aan denken, maar er kómt een dag dat je kind z’n boeltje pakt en het huis uitgaat. Verdrietig? Integendeel: de Amerikaanse Amy and Randy kunnen hun geluk niet op, blijkt uit deze hilarische fotoserie.
Lees verder onder de advertentie
Saillant detail: één van de kinderen van het stel, Haley, heeft de foto’s gemaakt.
Met succes, want in een paar dagen tijd was de serie al duizenden keren geliket en gedeeld. Haley vertelt aan Scary Mommy: “We maakten deze foto’s in maart, toen ik het huurcontract van mijn eigen huis tekende. Ik wilde eerst een foto van mijn ouders voor mijn flatgebouw, maar toen kwam mijn moeder met dit grappige idee.’ Doordat serie in no time viral ging, kreeg Haley er als hobbyfotograaf ineens veel meer opdrachten bij. “Ik kan nu eindelijk doen waar ik van hou. En daar ben ik iedereen zo dankbaar voor.”
Een fijne oppas vinden is een zegen. Want als ouder is het een klein wonder als je iemand vindt die je leuk vindt, betrouwbaar is én altijd beschikbaar. Maar soms bezorgt zo’n zegen je ook bijna een hartaanval. Als je een Tikkie van 800 euro krijgt bijvoorbeeld.
Weet je wat jij op dinsdag moet doen? Nee, geen was vouwen of kind nummer drie ophalen van zwemles. Dinsdag is dé dag om je vakantie te boeken. Dat is niet zomaar een moedergevoel, maar keihard onderzocht door de CheapTickets.nl.
Zangeres Eva Simons, die dit jaar de rol van Maria speelt in The Passion, deelt een intens persoonlijk verhaal. Tijdens een repetitie voor de paasvertelling kreeg ze een miskraam. “Het was intens verdrietig.”
Genoeg vrouwen doen het weleens: stiekem in zijn telefoon kijken. Niet omdat ze op zoek zijn naar ellende, maar omdat er iets wringt. Een gevoel. Iets wat niet helemaal klopt. Het overkwam Iris. En voor ze het wist, zat ze in zijn telefoon, op zoek naar antwoorden waar ze helemaal niet voor was.
Kijk, we maken allemaal weleens fouten als ouder. Het hoort erbij. Maar sommige gewoontes kunnen — als je ze keer op keer herhaalt — je kind echt schade toebrengen. Emotioneel. Mentaal. En op de lange termijn.
“Ik vroeg het eigenlijk gewoon voor de grap…” Dat schrijft de 28-jarige Natallia Tarrien over het moment dat ze ChatGPT raadpleegde vanwege een vreemd gevoel in haar kaak. Wat begon als een onschuldig gesprekje met een chatbot, eindigde met een spoedopname, een bevalling en… het redden van haar leven.