Ideaal: een Acer Chromebook deel je handig met je kind. Je haalt er namelijk een grote hoeveelheid kennis mee in huis voor je hele gezin. Acer heeft voor ieder wat wils: van goedkoop tot wat duurder, van school tot kantoor. En dan ook nog met een duurzame variant. Makkelijk te bedienen en leerzaam voor je kind, terwijl jij er ook heel fijn mee aan de haal gaat. Op de volgende momenten ben je daar éxtra blij mee.
Lees verder onder de advertentie
Wat is een Chromebook eigenlijk?
Eerst even terug. Ken jij de superhandige Chromebook? Online shoppen, social media, video en foto’s bekijken of je werk: alle handelingen gaan gewoon via de browser. Chromebooks zijn ontworpen om te gebruiken terwijl je verbonden bent met het internet. En terwijl je in de Google Play Store de allerleukste apps kiest, werken jij en je kind ook nog eens volledig in de cloud. Er is daarom geen zware software nodig en dat scheelt dus ook nog behoorlijk in prijs (én batterijduur). Ook handig: het aanbod offline apps bereid zich constant uit. Zo houd je jouw kind ook zónder internet zoet tijdens jullie lange autorit of vlucht, met bijvoorbeeld downloads van een leuke podcast op Spotify.
Lees verder onder de advertentie
Dag- en avondroutine
Je kind doet fijn huiswerk op de Chromebook. Heel handig, want scholen werken vaak met datzelfde Google-systeem. Gaat hij of zij eindelijk lekker naar bed? En je partner wil zelf voetbal kijken? Mooi, heb jij je eigen stekkie voor Netflix, HBO, of een heerlijke verslavende reality-serie.
Boem, onhandig
Glas limo omgegooid tijdens het drukke middaguur boordevol kinderen aan tafel? Oeps, eroverheen. Of gebeurt er iets anders met je apparaat (je kind laat het alweer liggen bij vriendje)? Geen nood, die belangrijke werkpresentaties of die gehele reeks aan familie-fotoboeken is niet plots weg. Alles in een Acer Chromebook wordt in de cloud bewaard, dus je raakt niks kwijt. Iedereen in je gezin maakt een eigen account in de cloud. Zo is het apparaat heel makkelijk te delen – én wordt alles ook nog eens veilig bewaard.
Lees verder onder de advertentie
Volhouder
De batterijduur is enorm, ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Na één keer een Chromebook opladen kun je een hele dag werken en houd je zelfs nog batterij over, zodat je de adapter niet mee hoeft te slepen onderweg voor de kids. Heerlijk voor een rustig autoritje met je kind, die zich vermaakt met een leuke game op de achterbank.
Lees verder onder de advertentie
Op kantoor
Zoveel opslag. Dus je kroost kan eindeloos schoolprojecten, werkstukken of huiswerk maken op jullie Chromebook, terwijl jij daarna met gemak die presentaties voor je werk in elkaar draait. En dat allemaal terwijl er ook nog een heel seizoen aan downloads van je favoriete Netflix-serie op opgeslagen staat.
Lees verder onder de advertentie
Privacy, please
Naast dat Chromebooks heel veilig zijn, bieden ze de verschillende gebruikers ook nog eens veel privacy. Je kind kan niet meer zomaar jouw afbeeldingen vervangen met Roblox plaatjes – of die sexy foto van jou aan je partner per ongeluk als bureaublad selecteren, of in een appje sturen naar je baas. Doordat iedereen makkelijk in een eigen account werkt, wordt er niet gesnuffeld bij elkaar. Een hele opluchting en wel zo handig.
Lees verder onder de advertentie
Hergebruiken
Natuurlijk wil je een duurzaam voorbeeld geven aan je kind. Je geeft de aarde tenslotte door. De duurzame variant van Acer bestaat uit onderdelen die gemaakt zijn van plastic uit de oceaan. De Acer Chromebook Vero 514 maakt gebruik van gerecycled plastic dat anders in de oceaan was blijven ronddobberen. Bijvoorbeeld in het OceanGlass™ touchpad, waardoor het touchpad aanvoelt als glas – hoe cool -, wanneer je er met je vingers overheen beweegt. En de verpakking van gegoten pulp is gemaakt van verschillende vezelachtige materialen, zoals gerecycled papier, karton of andere natuurlijke vezels. Zo kun je met een fijn gevoel urenlang op jouw Acer Chromebook Vero 514 doorbrengen.
Een fijne oppas vinden is een zegen. Want als ouder is het een klein wonder als je iemand vindt die je leuk vindt, betrouwbaar is én altijd beschikbaar. Maar soms bezorgt zo’n zegen je ook bijna een hartaanval. Als je een Tikkie van 800 euro krijgt bijvoorbeeld.
Het kabinet presenteert de voorjaarsnota met maatregelen die de portemonnee van veel Nederlanders raken. Belastingverhogingen en een verlaging van het kindgebonden budget staan centraal in de plannen om de begroting sluitend te krijgen.
Iedere ouder maakt fouten. Kleine, grote, gênante – het hoort erbij. En meestal kun je er achteraf hartelijk om lachen. Maar soms ook niet. Carlijn baalt nog altijd dat haar dochter zilveren tanden heeft door haar fout.
Zangeres Eva Simons, die dit jaar de rol van Maria speelt in The Passion, deelt een intens persoonlijk verhaal. Tijdens een repetitie voor de paasvertelling kreeg ze een miskraam. “Het was intens verdrietig.”
“Ik vroeg het eigenlijk gewoon voor de grap…” Dat schrijft de 28-jarige Natallia Tarrien over het moment dat ze ChatGPT raadpleegde vanwege een vreemd gevoel in haar kaak. Wat begon als een onschuldig gesprekje met een chatbot, eindigde met een spoedopname, een bevalling en… het redden van haar leven.
Iedere zwangere vrouw droomt van haar perfecte babyshower: een feest vol liefde, verrassingen en alle aandacht voor haar en de baby. Maar wat als je die bijzondere dag ineens moet delen?