Terwijl het ene kind z’n avondeten als een bootwerker naar binnen gooit, is een ander daar een stuk langer mee bezig. Hoort jouw kind bij die laatste groep? Dan is een warmhoudbord dé oplossing.
Lees verder onder de advertentie
Want zeg nou zelf: van koude piepers wordt niemand vrolijk.
Wat is een warmhoudbord?
Het warmhoudbord heeft een reservoir waar je warm (niet kokend) water in kunt doen, vaak in de bodem. Ideaal voor kinderen die wat langer de tijd nodig hebben om hun bordje leeg te krijgen, maar bijvoorbeeld ook voor ouderen die fysiek niet in staat zijn om snel te eten. Op deze manier blijft de maaltijd lekker en behoudt het eten z’n structuur.
Helemaal fijn: de zuignap aan de onderkant zorgt ervoor dat je kind het bord niet zomaar over z’n schouder kan gooien. Scheelt jou weer boenen. – Geschikt voor vaatwasser – Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden – BPA- vrij
Bestel de kleur mint hier Bestel de kleur roze hier
Merk: Cangaroo
Lees verder onder de advertentie
Dit bordje ziet er niet alleen gezellig uit, hij is door de drie verschillende vakken ook nog hartstikke handig. Het bordje is goed afsluitbaar door de plastic deksel, en kan daardoor ook onderweg gebruikt worden voor een lekkere snack. – Anti-slip bodem – Goed afsluitbaar voor onderweg – Gewicht: 400 gram
Een fijne oppas vinden is een zegen. Want als ouder is het een klein wonder als je iemand vindt die je leuk vindt, betrouwbaar is én altijd beschikbaar. Maar soms bezorgt zo’n zegen je ook bijna een hartaanval. Als je een Tikkie van 800 euro krijgt bijvoorbeeld.
Zangeres Eva Simons, die dit jaar de rol van Maria speelt in The Passion, deelt een intens persoonlijk verhaal. Tijdens een repetitie voor de paasvertelling kreeg ze een miskraam. “Het was intens verdrietig.”
Weet je wat jij op dinsdag moet doen? Nee, geen was vouwen of kind nummer drie ophalen van zwemles. Dinsdag is dé dag om je vakantie te boeken. Dat is niet zomaar een moedergevoel, maar keihard onderzocht door de CheapTickets.nl.
Het kabinet presenteert de voorjaarsnota met maatregelen die de portemonnee van veel Nederlanders raken. Belastingverhogingen en een verlaging van het kindgebonden budget staan centraal in de plannen om de begroting sluitend te krijgen.
Iedere ouder maakt fouten. Kleine, grote, gênante – het hoort erbij. En meestal kun je er achteraf hartelijk om lachen. Maar soms ook niet. Carlijn baalt nog altijd dat haar dochter zilveren tanden heeft door haar fout.
“Ik vroeg het eigenlijk gewoon voor de grap…” Dat schrijft de 28-jarige Natallia Tarrien over het moment dat ze ChatGPT raadpleegde vanwege een vreemd gevoel in haar kaak. Wat begon als een onschuldig gesprekje met een chatbot, eindigde met een spoedopname, een bevalling en… het redden van haar leven.