Deze bekende moeder uit een serie ben jij volgens je sterrenbeeld

15.09.2024 19:00
serie

Welke iconische moeder uit een populaire serie past bij jouw sterrenbeeld? De altijd drukke Claire Dunphy of de gepassioneerde Beth Dutton?

Ram – Georgia Miller uit Ginny & Georgia

Als Ram ben je energiek, impulsief en beschermend, net als Georgia Miller uit Ginny & Georgia. Georgia is een moeder die alles doet om haar kinderen te beschermen en ze een beter leven te geven, zelfs als dat betekent dat ze soms riskante keuzes moet maken. Ze is een vechter, net als jij, en weet hoe ze haar gezin uit de problemen moet halen – op haar eigen, gedurfde manier.

Stier – Rebecca Pearson uit This Is Us

Als Stier-moeder ben je loyaal, geduldig en praktisch. Net als Rebecca Pearson uit This Is Us. Ze is een toegewijde moeder die haar gezin door elke fase van het leven begeleidt, altijd klaar om de rust en stabiliteit te bewaren, zelfs in moeilijke tijden. Net als jij weet ze hoe belangrijk familie is en doet ze er alles aan om die sterke band te behouden.

Tweelingen – Lorelai Gilmore uit Gilmore Girls

Tweelingen zijn speels, sociaal en altijd in voor een goed gesprek. Lorelai Gilmore uit Gilmore Girls is de perfecte match voor jou. Lorelai heeft een geweldige band met haar dochter en kan elk gesprek luchtig en grappig maken. Je houdt net als Lorelai van afwisseling, bent altijd op de hoogte van de laatste trends en hebt een moeiteloze manier van communiceren met je kinderen.

Kreeft – Joyce Byers uit Stranger Things

Als Kreeft-moeder ben je beschermend en emotioneel verbonden met je gezin, net als Joyce Byers uit Stranger Things. Joyce stopt niet voordat ze haar zoon veilig terug heeft, ongeacht de obstakels. Jij bent net zo toegewijd en zou alles doen om je kinderen veilig en gelukkig te houden. Je sterke intuïtie en onvoorwaardelijke liefde zijn je grootste krachten als moeder.

Leeuw – Beth Dutton uit Yellowstone

Leeuwen zijn krachtig, zelfverzekerd en houden van drama. Als iemand deze eigenschappen heeft, dan is het Beth Dutton uit Yellowstone. Hoewel ze geen klassieke moeder is, heeft Beth een vurige beschermingsdrang richting haar familie. Net als jij houdt ze ervan om controle te hebben en is ze niet bang om te vechten voor haar dierbaren. Je doet alles met passie en flair – en dat maakt je onmisbaar in je gezin.

Maagd – Claire Dunphy uit Modern Family

Maagden zijn perfectionistisch en praktisch, net als Claire Dunphy uit Modern Family. Claire is georganiseerd, wil alles tot in de puntjes geregeld hebben en neemt haar moederrol zeer serieus. Je houdt net als Claire van structuur en bent constant bezig om het beste voor je gezin te regelen, soms zelfs tot frustratie van je kinderen. Maar uiteindelijk weten ze dat jouw toewijding het gezin draaiende houdt.

Weegschaal – Tami Taylor uit Friday Night Lights

Weegschalen behouden de harmonie en balans, en dat is precies wat Tami Taylor uit Friday Night Lights ook probeert te bereiken in haar gezin. Als een evenwichtige moeder weet ze hoe ze conflicten moet oplossen en is ze altijd klaar om haar kinderen met liefdevolle begeleiding te ondersteunen. Jij bent net als Tami een diplomaat en vindt het belangrijk dat iedereen in huis gelukkig is en zich gehoord voelt.

Schorpioen – Cersei Lannister uit Game of Thrones

Schorpioenen zijn intens, gepassioneerd en ontzettend beschermend. Cersei Lannister uit Game of Thrones laat deze eigenschappen op extreme wijze zien. Hoewel haar methodes soms discutabel zijn, is haar loyaliteit aan haar kinderen onmiskenbaar. Jij zou, net als Cersei, tot het uiterste gaan om je kinderen te beschermen, en je bent niet bang om confrontaties aan te gaan als dat nodig is.

Boogschutter – Rainbow Johnson uit Black-ish

Boogschutters zijn avontuurlijk, optimistisch en houden van vrijheid. Rainbow Johnson uit Black-ish past perfect bij jouw positieve en levendige benadering van het moederschap. Ze is altijd bezig met het vinden van de balans tussen haar carrière en het gezinsleven, maar doet dit met een flinke dosis humor en optimisme. Jij bent net als Rainbow altijd op zoek naar nieuwe manieren om het leven van je gezin leuk en inspirerend te maken.

Steenbok – Olivia Pope uit Scandal

Als Steenbok ben je doelgericht, ambitieus en gedisciplineerd. Hoewel Olivia Pope uit Scandal geen klassieke moederrol heeft, bezit ze alle eigenschappen die bij jou passen. Olivia is vastberaden, succesvol en heeft een sterke beschermende kant als het gaat om de mensen van wie ze houdt. Jij bent ook de moeder die alles in het werk stelt om zowel je carrière als je gezin in goede banen te leiden.

Waterman – Penelope Alvarez uit One Day at a Time

Watermannen zijn onafhankelijk, vooruitstrevend en altijd op zoek naar verbetering. Penelope Alvarez uit One Day at a Time is een moeder die zich inzet voor haar familie, maar ook haar eigen dromen en passies nastreeft. Jij bent net zo’n vernieuwende, onafhankelijke moeder die haar kinderen leert om open-minded te zijn en hun eigen weg te vinden in het leven.

Vissen – Rebecca Welton uit Ted Lasso

Vissen zijn gevoelig, empathisch en zorgzaam. Rebecca Welton uit Ted Lasso is een vrouw met een groot hart, ondanks haar harde zakelijke façade. Jij bent net als Rebecca in staat om diep emotioneel betrokken te zijn bij je gezin en begrijpt hun behoeften vaak intuïtief. Je bent dromerig en liefdevol, en weet altijd hoe je het beste in je kinderen naar boven kunt halen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.