Moeders met deze sterrenbeelden houden hun huis altijd het schoonst

27.09.2024 06:00
kinderen huishoudelijke klusjes

We hebben allemaal die ene vriendin wiens huis altijd spik en span is. Of het nu maandagochtend is na een chaotisch weekend of vrijdagavond na een speeldag vol glitter en modder, haar huis ziet eruit alsof het net uit een IKEA-showroom is gekomen.

Sommige moeders hebben gewoon dat extra schoonmaak-DNA in hun sterrenbeeld. Dus terwijl de rest van ons onze best doet om in ieder geval de vaatwasser één keer per dag te legen, zijn deze sterrenbeelden druk bezig met de keuken te poetsen alsof de koningin (of oké, de schoonmoeder) elk moment kan binnenvallen.

Maagd

Als je een Maagd-moeder kent, dan weet je dat er geen stofje in haar huis overleeft. Bij haar thuis kun je van de vloer eten, want haar schoonmaakkast is beter gevuld dan die van de meeste supermarkten. En de manier waarop ze handdoeken vouwt? Het lijkt wel alsof ze een vouw-diploma heeft.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden koken het liefst (en het lekkerst)

Steenbok

Steenbokken zijn de koningen van discipline, en dat zie je terug in hun huis. Voor alles is een planning. Van het afstoffen van de kasten tot het sorteren van de sokken . Bij een Steenbok-moeder kom je niet zomaar een vergeten stofnest tegen. Zelfs de onderkant van haar keukenkastjes blinkt.

Stier

Stier-moeders houden van comfort, en dat betekent dat hun huis schoon en gezellig moet zijn. Kaarsjes, zachte kussens en verse bloemen, maar dan wel in een huis waar alles op zijn plek ligt. Een rommelige hoek in het huis van een Stier? No way!

Waterman

Waterman-moeders houden van slimme schoonmaaktrucs. Ze gebruiken vaak zelfgemaakte, natuurlijke schoonmaakmiddelen. Schoonmaken is voor hen een creatief project. Ze vinden er vaak plezier in en gebruiken de nieuwste gadgets om het huis brandschoon te krijgen. Ze hebben niet alleen een schoon huis, maar het ruikt er ook altijd heerlijk fris.

Kreeft

Het huis van een Kreeft-moeder voelt altijd warm en knus, maar laat je niet misleiden: het is ook brandschoon. Ze zorgt ervoor dat haar familie zich veilig en verzorgd voelt, en voor haar betekent dat: een schoon huis. Ze is de moeder die vijf wasjes per dag draait zonder te klagen en je met liefde een schone handdoek aangeeft. Haar huis straalt gezelligheid uit, maar dan zonder die kruimels op de vloer.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.