Welke Disney-moeder past perfect bij jouw sterrenbeeld?

12.09.2024 19:00
deeltijdprinses

Heb je je ooit afgevraagd welke Disney-moeder jouw sterrenbeeld het beste weerspiegelt? Of het nu de liefdevolle wijsheid van Moeder Gothel is (oké, dat is misschien een twijfelgeval) of de avontuurlijke geest van Tarzan’s Kala, Disney-moeders hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Ontdek welke Disney-mom het meest bij jou past.

Ram (21 maart – 19 april): Elinor uit Brave
Als Ram ben je ambitieus, vastberaden en niet bang om moeilijke beslissingen te nemen. Queen Elinor uit Brave past perfect bij jouw sterrenbeeld. Net als jij is ze een geboren leider, sterk en beschermend over haar gezin. Ze heeft duidelijke ideeën over hoe dingen zouden moeten zijn, maar leert ook dat soms de teugels loslaten de sleutel is tot een betere relatie.

Stier (20 april – 20 mei): Kanga uit Winnie de Poeh
Als een echte Stier ben je stabiel, loyaal en enorm zorgzaam. Kanga, de moeder van het vrolijke kleine springkonijn Roe, belichaamt jouw aard perfect. Ze is geduldig en betrouwbaar, maar kan streng zijn als het moet. Altijd klaar om haar geliefden te beschermen, sounds familiar?

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Helen Parr (Elastigirl) uit The Incredibles
Tweelingen staan bekend om hun veelzijdigheid en hun vermogen om meerdere dingen tegelijk te doen – en wie kan dat beter dan Elastigirl? Helen Parr combineert een druk gezinsleven met het redden van de wereld, wat precies past bij jouw altijd veranderende energie. Ze is een multitasker van formaat, net als jij!

Kreeft (21 juni – 22 juli): Sarabi uit The Lion King
Als Kreeft ben je een geboren verzorger en je zou alles doen voor je gezin. Sarabi, de moeder van Simba, past precies bij jouw beschermende en liefdevolle karakter. Ze straalt kracht uit, maar laat altijd haar zachtere kant zien als het gaat om haar geliefden. Je bent loyaal en zorgt ervoor dat je gezin altijd op de eerste plaats komt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Kala uit Tarzan
Als Leeuw ben je moedig, vastberaden en een natuurlijke leider. Kala, de gorillamoeder uit Tarzan, is een krachtig voorbeeld van moederliefde en moed. Ze doet er alles aan om haar geadopteerde mensenzoon te beschermen en te laten bloeien, net zoals jij voor je dierbaren zou doen. Haar onvoorwaardelijke liefde en kracht weerspiegelen jouw trots en loyaliteit.

Maagd (23 augustus – 22 september): Queen Iduna uit Frozen
Maagd, jij bent de helper van de dierenriem: zorgzaam, analytisch en altijd voorbereid. Queen Iduna, de moeder van Elsa en Anna, is bedachtzaam en heeft altijd het welzijn van haar kinderen voorop staan. Net zoals jij houdt ze van orde en denkt ze altijd vooruit om haar gezin te beschermen en te ondersteunen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Perdita uit 101 Dalmatiërs
Als Weegschaal ben je een liefhebber van harmonie en evenwicht. Perdita, de gracieuze en vriendelijke moeder van de beroemde dalmatiërpups, is jouw match. Ze zorgt voor balans in haar gezin, blijft kalm in stressvolle situaties en werkt samen met Pongo om hun pups te redden. Samenwerking is jouw sterkste punt, net als dat van Perdita!

Schorpioen (23 oktober – 21 november): Gothel uit Tangled
Oké, deze keuze lijkt misschien niet vanzelfsprekend, maar lees even goed verder! Als Schorpioen ben je intens, vastberaden en vol passie. Gothel heeft deze eigenschappen in overvloed (ook al gaat ze er iets te ver mee). Hoewel haar moederstijl wat… eh, discutabel is, kun je niet ontkennen dat ze enorm vastberaden is en haar doelen nooit uit het oog verliest, net zoals jij.

Boogschutter (22 november – 21 december): Eudora uit The Princess and the Frog
Boogschutters zijn optimistisch, avontuurlijk en houden van vrijheid. Eudora, de moeder van Tiana, past bij jouw onafhankelijke en positieve aard. Ze ondersteunt haar dochter vol liefde en moedigt haar aan om haar dromen na te jagen. Jij ziet het grote plaatje en weet dat met de juiste instelling alles mogelijk is, net als Eudora!

Steenbok (22 december – 19 januari): Mrs. Jumbo uit Dumbo
Steenbok, jij bent toegewijd, gedisciplineerd en enorm beschermend als het gaat om je gezin. Mrs. Jumbo, de moeder van Dumbo, is een toonbeeld van onvoorwaardelijke liefde en kracht. Ze is misschien stil, maar haar toewijding aan haar zoon spreekt boekdelen. Net als jij is ze een rots in de branding voor degenen van wie ze houdt.

Waterman (20 januari – 18 februari): Chicha uit The Emperor’s New Groove
Waterman, jij bent eigenzinnig, origineel en onafhankelijk. Chicha, de moeder van twee (en zwanger van een derde) in The Emperor’s New Groove, heeft een scherpe tong, is nuchter en draait nergens omheen. Ze houdt haar familie met beide voeten op de grond en is altijd bereid om out-of-the-box oplossingen te bedenken – helemaal jouw stijl!

Vissen (19 februari – 20 maart): Fa Li uit Mulan
Als Vissen ben je gevoelig, empathisch en heb je een groot inlevingsvermogen. Fa Li, de moeder van Mulan, deelt jouw zachte en meelevende karakter. Ze is ondersteunend en zorgzaam, maar laat haar dochter ook de ruimte om haar eigen pad te kiezen. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de emoties van anderen te respecteren, net als Fa Li.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.