Moeders met deze sterrenbeelden zijn ware fashionista’s

09.10.2024 19:00

Terwijl de meeste van ons met een slaperig hoofd in een spijkerbroek en een hoodie de schoolpoort binnenwandelen, stralen sommige moeders alsof ze zo uit een glossy blad zijn gestapt. Moeders met deze sterrenbeelden zijn ware fashionista’s.

Lees ook – Vrije opvoeding? Moeders met deze sterrenbeelden laten hun kids het meest vrij

Ram

Zodra ze de deur uit zijn, zien Ramma’s eruit alsof ze zojuist de catwalk hebben gelopen. Hun outfits? Always on point! Denk aan leren jassen, stoere sneakers en die oh-zo-heerlijke mix van casual en chic. En hun kinderen? Die dwarrelen altijd rond in outfits die hun eigen Instagram-feed waardig zijn. Deze moeders weten: als je je goed voelt, straal je.

Leeuw

Als Leeuwinnen binnenkomen, draait iedereen zich om. Met hun oversized zonnebrillen en statement-accessoires zijn ze niet bang om op te vallen. Hun kids krijgen ook die glam-factor mee. Of het nu gaat om een schattige outfit voor een schoolfeest of een casual look voor de speeltuin, deze moeders zorgen ervoor dat hun kleintjes ook altijd fabulous zijn.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden zijn het vaakst een ‘sad beige mom’

Weegschaal

Weegschalen hebben de gave om altijd perfect in balans te zijn, ook als het om mode gaat. Hun outfits zijn altijd om door een ringetje te halen, en hun kinderen zien eruit alsof ze zo van de catwalk komen. Deze mama’s weten dat een mooie outfit niet je laat stralen van zelfverzekerdheid, en dat doen ze dan ook!

Boogschutter

Boogschutter-mama’s zijn niet bang om te experimenteren met kleuren en prints. Terwijl jij nog twijfelt of dat felle shirt met die gestreepte broek kan, rockt zij die look met gemak! Ook hun kleintjes zijn vaak gezien in unieke outfits die net zo avontuurlijk zijn als hun moeders. Het motto? Hoe meer kleur, hoe beter!

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden koken het liefst (en het lekkerst)

Vissen

De stijl van Vissen-moeders? Een mix van romantisch en bohemian, met zachte stoffen en dromerige prints. Hun kinderen zien er altijd too cute uit, vaak in comfy maar toch stijlvolle outfits. Deze moeders weten dat mode niet alleen gaat om de looks, maar ook om de persoonlijkheid die je ermee uitstraalt.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.