Moeders met deze sterrenbeelden koken het liefst (en het lekkerst)

05.09.2024 09:50

Heb je weleens opgemerkt dat sommige moeders de keuken als hun tweede thuis beschouwen, terwijl anderen de magnetron als hun beste vriend zien? Blame it on the stars!

Jouw sterrenbeeld kan namelijk invloed hebben op hoe graag (en hoe goed) je kookt. En ja, moeders met deze sterrenbeelden spannen de kroon als het aankomt op lekker koken.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden verlangen stiekem alweer naar de volgende schoolvakantie

Stier

De Stier-moeder is de foodie van het stel. Ze houdt van gezelligheid, lekker eten en comfort. Koken is voor haar een uiting van liefde. Ze staat met plezier uren in de keuken om de perfecte pasta te maken of dat ene heerlijke stoofpotje dat iedereen doet watertanden. En eerlijk is eerlijk: haar gerechten smaken altijd alsof ze zo uit een restaurant komen. Ze zal je huis ook niet verlaten zonder een zelfgebakken taart of cake mee te nemen.

Kreeft

Deze mama kookt niet alleen graag, ze doet het vooral om iedereen om zich heen te verwennen. Voor de Kreeft draait alles om het creëren van thuis en comfort. Ze staat bekend om haar ouderwetse, hartverwarmende gerechten die iedereen het gevoel geven dat ze weer even bij mama aan tafel zitten. Of het nu een grote pan soep of een feestelijke ovenschotel is, Kreeft-moeders stoppen al hun liefde in de keuken. En dat proef je!

Weegschaal

Weegschalen zijn gek op alles wat mooi is – en dat geldt ook voor hun eten. Deze moeders zijn meesters in het maken van prachtige, Instagrammable gerechten die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook verrukkelijk smaken. Ze houden van balans en variatie, en je kunt altijd rekenen op een verrassende twist in hun kookkunsten. Geen doorsnee spaghetti bolognese, maar een fancy versie met verse kruiden en een vleugje citroen.

Steenbok

De Steenbok-moeder kookt misschien niet elke dag uitgebreid, maar als ze het doet, gaat ze all-in. Ze plant haar maaltijden met militaire precisie en houdt van recepten die perfect zijn uitgewerkt. Of het nu om een familiediner gaat of een etentje met vrienden, alles wat ze op tafel zet is van topkwaliteit. Deze moeders zijn niet bang voor ingewikkelde recepten en weten altijd hoe ze hun gasten kunnen verrassen met een Michelin-waardig diner.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.