Moeders met deze sterrenbeelden zijn het meest vergeetachtig

04.08.2024 15:01

Als moeder heb je van alles aan je hoofd en dan moet het ook nog eens allemaal volgens precieze planning gaan. Niet gek dus dat je af en toe iets vergeet.

Of het nou gaat om de was ophangen, je mooie blouse strijken, de woonkamer stofzuigen, je elektrische tandenborstel opladen, je dagelijkse supplementen innemen of kipfilet halen voor bij het avondeten… We hebben allemaal onze vergeetachtige momenten, maar moeders met deze sterrenbeelden hebben dit toch net iets vaker.

Vissen

Je loopt vaak met de hoofd in de wolken. Hoe heerlijk af en toe even dagdromen ook is, zorgt dit er helaas ook net iets te vaak voor dat je die broodnodige stukjes kipfilet in de supermarkt straal voorbij loopt. Vervelend, maar gelukkig is dit met een boodschappenlijstje zo opgelost. Zo zul jij nooit meer iets vergeten.

Tweelingen

Ben je tweelingen, dan staan er in jouw hoofd waarschijnlijk minimaal twintig verschillende taps open. Je bent altijd in beweging en het kost je moeite om je op één ding te concentreren, waardoor er altijd wel iets is dat je vergeet. Kan gebeuren, we kunnen nou eenmaal niet aan alles denken. Door een to-do lijstje te maken kom je gelukkig al een heel eind.

Boogschutter

Het zijn niet de kleine details, maar het grote geheel dat er voor jou toe doet. Jouw motto is dat het leven geleefd moet worden. Daarom ben jij altijd op zoek naar nieuwe, avontuurlijke ervaringen. De dagelijkse details zoals de was ophangen kunnen hierdoor nog weleens vergeten worden. Een reminder toevoegen op je mobiel is hiervoor de ideale oplossing.

Wat vergeet jij weleens?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.