Moeders met deze sterrenbeelden verlangen stiekem alweer naar de volgende schoolvakantie

01.09.2024 11:00

De zomervakantie is nog maar net voorbij, maar sommige moeders kijken nu al uit naar de volgende vrije dagen. En ja hoor, de sterren hebben er alles mee te maken!

Of je nu heimelijk verlangt naar die relaxte herfstvakantie of al plannen smeedt voor een kerstbreak vol avontuur, deze sterrenbeelden kunnen gewoon niet wachten op quality time met de kids (of stiekem om niet meer te hoeven haasten naar het schoolplein).

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden kijken het meest uit naar de eerste schooldag

Ram
Ram-moeders houden van actie. Voor hen is vakantie een perfecte gelegenheid om nieuwe avonturen te beleven. Of het nu gaat om een spontane roadtrip, een uitdagende hike of een nieuw land ontdekken – zij willen zo snel mogelijk weer op pad met het gezin. Wachten tot de volgende schoolvakantie? Zucht… het kan hen niet snel genoeg gaan.

Tweelingen
Tweelingen vervelen zich snel in de dagelijkse routine. Voor hen is de vakantie een uitgelezen kans om weer wat reuring in het leven te brengen. Van onverwachte uitstapjes tot last-minute weekendjes weg, deze moeders houden van afwisseling en nieuwe ervaringen. De volgende schoolvakantie is voor hen een kans om weer eens wat anders te doen.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden roddelen het meest

Kreeft
Als echte gezinsmama geniet Kreeft met volle teugen van de vakanties. Geen wekker, geen gehaast, alleen maar tijd met de kinderen en gezellige uitjes. Nu de rust is wedergekeerd, voelt ze al een vleugje heimwee naar die knusse ochtenden met een warme kop thee, uitgebreid ontbijten en pyjama’s tot ver in de middag.

Weegschaal
Weegschaal houdt van balans, en na al die drukte rondom school snakt ze naar een beetje zen-tijd. Vakanties geven haar de kans om dat evenwicht weer te vinden. Een paar weken zonder schoolstress? Yes, please! Ze kan niet wachten om weer alles rustig aan te doen.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden liegen het vaakst

Boogschutter
Deze avontuurlijke mama wil altijd de wereld verkennen. Of het nu een verre reis is of een weekendje weg met de kids, Boogschutter leeft op tijdens de vakanties. De vrijheid van een vakantie voelt als pure zuurstof voor haar, en ze kijkt nu al reikhalzend uit naar de volgende.

Vissen
Dagdromende Vissen denkt nu al aan de volgende vakantie waarin ze kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ze ziet zichzelf al wegdromen op een tropisch strand, of gewoon gezellig cocoonen thuis met de kids. Schoolvakanties zijn haar excuus om even te ontsnappen aan de hectiek.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.