Moeders met dit sterrenbeeld zijn dominant in bed

01.08.2024 17:08
sterrenbeelden dominant Bron: Pexels

Je hebt moeders die houden van vanilleseks en je hebt moeders die lekker gaan op kinky uitspattingen. Die laatste zijn vaak een stuk dominanter tussen de lakens dan de categorie vanille. Voel jij je aangesproken? Dan is de kans groot dat je een van deze sterrenbeelden hebt, die zijn namelijk erg dominant tijdens de seks.

Deze sterrenbeelden zijn dominant in bed

Ben je een Ram, Leeuw, Schorpioen of Boogschutter? Dan houd je wel van een potje wilde seks waarbij jij de leiding neemt.

Moeders met het sterrenbeeld Ram krijgen wat ze willen

Als er een sterrenbeeld dominant is tijdens de seks, dan is het wel Ram. In het dagelijks leven ben je al een geboren leider en dat komt tijdens het opvoeden van je kinderen goed uit. Ook tussen de lakens neem je graag de leiding. Dit doe je niet subtiel, je laat direct aan je partner merken waar je zin in hebt. Moeders met het sterrenbeeld Ram weten wat ze willen en zorgen er tijdens een vrijpartij voor dat ze dat krijgen. De touwtjes geef je niet vaak uit handen en je neemt graag het initiatief.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden hebben een stomend seksleven

Leeuw: je zit vol passie en dominantie

Leeuw-moeders zitten vol passie, niet gek ook als vuurteken. Ook tussen de lakens zit je vol met die vurigheid en intens verlangen. Je neemt dan ook heel graag het initiatief als het om een partijtje seksen gaat en daarbij kan je met dit sterrenbeeld vrij dominant over komen. Als een roofdier dat haar prooi verslindt. Partners van een Leeuw vinden dit opwindend, dus krijg je vaak je zin. Je hebt een hoog libido en je bent creatief in bed. Met een dominante Leeuw-moeder seks hebben, is dan ook niet snel saai.

De Schorpioen-moeder houdt van wild en intens

Schorpioen-moeders zijn gek op een wild en onstuimig seksleven. Je bent scherp, zowel in het dagelijks leven als in bed. Nieuwe dingen proberen, grenzen opzoeken, niets is jou te gek. Moeders met het sterrenbeeld Schorpioen zijn dan ook zeer dominant tijdens de seks. Wel zoek je graag de verbinding met je partner op, voor een nog intenser hoogtepunt.

Boogschutter, een dominant sterrenbeeld tussen de lakens

Boogschutters seksen graag en vaak. Daarbij nemen ze het liefst de leiding. Je houdt van spontane seks en daagt je partner uit tot een vrijpartij op andere plekken, buiten de deur bijvoorbeeld. Daarin en je als moeder met het sterrenbeeld Boogschutter vrij dominant, iets waar je partner van houdt. Ook ben je zelfverzekerd en meestal in voor iets nieuws of experimenteels.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.