Moeders met deze sterrenbeelden roddelen het meest

13.07.2024 17:00

Ben je altijd op zoek naar de sappigste roddels? Dan ben je bij moeders met deze sterrenbeelden aan het juiste adres.

Tweelingen

Knoop een praatje aan met Tweelingen-moeder en je weet zeker dat je naar huis gaat met een handvol sappige roddels. Ze is een kletskous pur sang, altijd nieuwsgierig en dol op het delen van juicy details. Van wie met wie uitgaat tot de laatste schoolroddels, geen geheim blijft verborgen of verzwegen voor deze socialite. Gossip Girl en Lady Whistledown zijn er niets bij!

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden zijn een beetje lui

Leeuw

Een leeuwin houdt van drama en is er als de kippen bij om elk nieuw verhaal te horen, vooral als dit haar helpt om in de schijnwerpers te staan. Ze duikt vaak op als de mediator tijdens ruzies, klaar om de rol van heldin op zich te nemen. Een conflict tussen buurtbewoners, de nieuwe liefde van de juf of een jonge schoolromance? Geen roddel is te klein, zolang het deze Leeuwen-mama maar op de voorgrond plaatst.

Boogschutter

Een Boogschutter leeft voor avontuur en dat geldt ook voor haar roddels. Ze is altijd op zoek naar de nieuwste en spannendste verhalen om te delen. Of je haar nu tegenkomt bij de speeltuin of op een kinderfeestje, ze kan niet wachten om je in te lichten over de laatste roddels. Voor haar is geen roddel te groot of te wild, en ze zorgt ervoor dat je altijd een goed verhaal hebt om over na te praten.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden hebben een stomend seksleven

Schorpioen

Een Schorpioen is de ultieme geheimenbeheerder met een voorliefde voor drama. Ze heeft een instinct voor het ontdekken van de diepste geheimen en een talent om elk verhaal spannender te maken, al gaat het om een onschuldige schoolroddel. Als ze iets weet, kun je er zeker van zijn dat het met flair wordt gedeeld – en altijd met net genoeg mysterie om je op het puntje van je stoel te houden.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.