Amy Rose bevallen van dochter: ‘Welkom op de wereld’

07.09.2024 15:22
Beeld: Instagram

Amy Rose uit Winter Vol Liefde is bevallen van haar eerste kindje. Het heerlijke nieuws deelt ze met een zoete video op Instagram.

‘Welkom op de wereld, Sarah Rose Coltof’ schrijft ze bij de video. Het meisje kwam op 29 augustus ter wereld.

Eerder vertelde Amy Rose al dat het een Joodse naam zou worden, die ook in Italië gangbaar is. De kleine deelt dezelfde tweede naam als haar moeder. Hoe leuk!

(Niet altijd) roze wolk

Haar zwangerschap lekte eerder uit via een Juicechannel, waardoor het in het eerste trimester mentaal niet goed met haar ging. Zo vertelde ze eerder aan Kek Mama: ‘Opeens stond overal dat we een kindje kregen, terwijl ik het mijn schoonvader en broertje nog niet eens had verteld. Het was nog zo pril; ik was pas drie weken zwanger. We hadden nog geen echo gehad, wisten niet of het hartje klopte. We wilden genieten van onze eigen liefdesbubbel, maar die werd kapot geprikt.”

Lees ook – Amy Rose geniet van zwangerschap: ‘Maar in het eerste trimester zat ik tegen depressie aan’ >

Ze vervolgt: “Ik kan er nu wel goed over praten, maar daardoor zat ik in het eerste trimester wel tegen een depressie aan. Ik ben vroeger gepest en dat kwam allemaal weer boven, ook door die nare reacties. Door vrienden, familie en vooral door Saul ben ik er weer uit gekomen en geniet ik nu enorm van de zwangerschap. Maar het begin was lastig en heeft wel een stempel gedrukt op het eerste trimester.”

Liefdesbaby

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het tv-programma Winter Vol Liefde en vielen als een blok voor elkaar. Een dag voordat het programma werd uitgezonden, ontdekte Amy Rose dat ze in verwachting was van hun liefdesbaby

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.