Boer Tom verwacht derde kindje: ‘Moos en Kees krijgen een zusje’

12.09.2024 15:54
Foto: Instagram Tom Groot @boer_tom

Leuk babynieuws! Boer Tom en zijn Marieke verwachten binnenkort een derde kindje. Dat laat de oud-deelnemer van Boer zoekt Vrouw weten op zijn Instagram. Het gezin wordt uitgebreid met de komst van een meisje.

De boer is apetrots en deelt vrolijke vakantiekiekjes op Instagram met daarbij het heugelijke nieuws én twee foto’s van een stralende, zwangere Marieke: “Wat zijn we heerlijk op vakantie geweest, naar twee topcampings in de buurt. Nu nog met z’n viertjes, want Moos en Kees krijgen binnenkort een zusje! Zo trots op ons gezinnetje!!”

Meerdere miskramen

Tom en Marieke leren elkaar niet lang na de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw in 2014 kennen. De wens voor een groot gezin heeft het stel altijd gehad, maar door meerdere miskramen bleef het iedere zwangerschap erg onzeker of deze wens in vervulling zou gaan. Tom en Marieke zijn dan ook extra dankbaar voor dit wonder, vertelt de boer op de website van Boer zoekt vrouw.

Tekst gaat verder onder de Instagrampost

Voorspoedige zwangerschap

Ook de twee grote broers kijken uit naar de komst van hun babyzusje. “Ze geven de hele tijd kusjes en knuffels aan de buik. En vooral Moos (5) maakt het nu heel bewust mee. Heel leuk om te zien.” Gelukkig verloopt de zwangerschap van Marieke voorspoedig. “Ze voelt zich supergoed, al is deze zwangerschap wel iets zwaarder dan de andere twee. Ook omdat er al twee jongetjes rondlopen én ze heeft een drukke baan”, vertelt Tom. ”Gelukkig gaat ze over een paar weken al met verlof.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.