Dit zijn de meest bizarre namen die celebrities ooit aan hun kinderen gaven

01.08.2024 21:00
populairste babynamen

Veel mensen geven hun kind het liefst een originele naam. Een naam die nog niemand anders heeft. Déze celebrities namen dat wel heel serieus en kwamen met deze bizarre namen op de proppen.

Elon Musk

Deze man heeft een boel geld en ook een boel kinderen. We hebben het over Elon Musk. Inmiddels is hij trotse papa van twaalf koters, waaronder een tweeling en een drieling. Hij kreeg deze kinderen bij drie verschillende moeders. Hij heeft er ook een handje van om zijn kinderen maffe namen te geven. Wat dacht je van zijn in 2020 geboren zoon die de naam X Æ A-Xii kreeg? Spreek uit: Ex Ash A Twelve. Juist ja…

Lees ook – That’s so fetch: 13x babynamen uit Mean Girls

Nick Cannon

Houden deze mannen soms een wedstrijdje? Ook Nick Cannon heeft twaalf kinderen. In het jaar 2022 kreeg hij er zelfs vijf bij vijf verschillende vrouwen. Alsof dat nog niet bizar genoeg is, hebben Nick’s kinderen namen als Legendary Love, Powerful Queen en Beautiful Zeppelin. 

Jamie Oliver

Deze charmante Engelse kok kan er ook wat van. Hij heeft vijf kinderen met zijn vrouw Jools en de namen van hun kroost zijn nogal een mond vol. Hier komen ze: River Rocket Blue Dallas, Buddy Bear Maurice, Petal Blossom Rainbow, Daisy Boo Pamela en Poppy Honey Rosie.

Megan Fox

De eerste twee kinderen van Megan Fox heten Noah en Bodhi. Daarna besloot ze plotseling een gekke afslag te nemen. Zo draagt haar derde kind de naam Journey River. Vertaling: reis rivier. 

Kim Kardashian

Onze Kim K. kwam voor de zoveelste keer groot in het nieuws toen ze haar eerste dochter North West besloot te noemen. Daarna volgden Saint West, Chicago West en Psalm West. De rest van de Kardashian-familie kan er ook wat van. Zo hebben de kids van Kim nichtjes met de namen Dream, True en Stormi.

Lees ook – Zomerbaby op komst? Dit zijn de mooiste zonnige babynamen

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow haalde in 2008 het wereldnieuws door haar dochter Apple te noemen. Laten we eerlijk zijn: vergeleken met de rest van dit rijtje valt het hartstikke mee, maar destijds vond men het shocking. 

En nog veel meer…

We kunnen wel bezig blijven! Zo noemde Usain Bolt zijn dochter Olympia Lightning Bolt, gaf Zooey Deschanel haar dochter de naam Elsie Otter, gaven Ashlee Simpson en Pete Wentz hun zoon de naam Bronx Mowgli, vond Pharrell William de naam Rocket Ayer leuk voor zijn zoon, koos Rihanna de naam RZA voor haar zoon en gaf Lil Kim haar dochter de naam Royal Reign. Celebrities… het blijven bijzondere wezens. 

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.