Fien Vermeulen ontroerd na zware bevalling: ‘Alles zou ik nu direct opnieuw doen’

25.07.2024 15:08
Beeld: Instagram

Fien Vermeulen heeft een zware bevalling gehad. OMG 65 uur? Het geluk is: ze kijkt er met liefde op terug. De bekende Qmusic-dj deelt op haar Instagram haar heftige bevallingsverhaal.

Oh My God: Een bevalling van 65 uur?

Begin deze maand bracht Fien haar dochtertje Lise-Marie na een langdurige bevalling van maar liefst 65 uur ter wereld. Voor Fien was dit een emotionele en fysieke uitdaging.

Onvergetelijke ervaring

Ondanks de lange en zware bevalling, ervaart Fien de komst van haar dochtertje als iets onvergetelijks. In haar bericht schrijft ze openhartig over de emoties en de moeilijkheden die ze tijdens de bevalling heeft doorstaan. Toch benadrukt ze dat ze het allemaal opnieuw zou doen zonder enige twijfel.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht van Fien >>

Steun van familie en vrienden

Gedurende deze zware momenten werd Fien gesteund door haar familie en vrienden. De betrokkenheid van haar naasten gaf haar de kracht om door te gaan. De liefde en steun die ze ontving, hebben een grote rol gespeeld in het gehele proces.

Reacties van Fien’s volgers

De reacties op haar Instagram-bericht zijn overweldigend. Veel van haar volgers deelden hun eigen verhalen en gaven woorden van bemoediging en bewondering. Fien liet weten erg dankbaar te zijn voor alle steun en lieve berichten.

Een nieuw hoofdstuk

Met de geboorte van Lise-Marie begint er een nieuw hoofdstuk in het leven van Fien Vermeulen. Ze kijkt uit naar de toekomst en alle avonturen die ze samen met haar dochtertje zal beleven. De lange bevalling heeft haar sterker gemaakt en ze koestert nu elke moment met haar kleine meid.

Medische uitdagingen overwonnen

Eén van de complicaties waar Fien tijdens haar zwangerschap mee te maken kreeg, was PUPPP, een zwangerschapsaandoening die hevige jeuk veroorzaakt. Dit maakte haar wens om thuis te bevallen helaas onmogelijk. Uiteindelijk werd besloten om de bevalling in te leiden. Ondanks de pijn en het slaapgebrek die de aandoening met zich meebracht, wist Fien door te zetten tot haar dochtertje geboren werd.

Een onverwachte wending

Tijdens de bevalling duurde het lange tijd voordat er voldoende ontsluiting was. Pas na 56 uur weeën, waarvan de laatste uren gepaard gingen met een weeënstorm, kwam ze tot slechts 2 centimeter ontsluiting. Een ruggenprik bracht de nodige rust, waarna de ontsluiting ineens snel verder ging. Na 65 zware uren, waaronder slechts 25 minuten persen, kwam Lise-Marie dan eindelijk ter wereld. Deze onverwachte wending maakte de bevalling voor Fien een unieke en krachtige ervaring die ze nooit zal vergeten.

Fien en partner heel veel geluk op jullie roze wolk!

Bronnen: De Telegraaf, RTL Boulevard.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.