Oya Lélé: K3’s Marthe in verwachting

25.09.2024 12:20
Beeld: Instagram

K3’s Marthe de Pilleceyn is zwanger! Dit blije nieuws bevestigt Studio 100: ‘Zo’n heugelijk nieuws creëert altijd een mooi moment.’

Het is het eerste kindje voor Marthe (28) en haar man Sinerjey Meyfroodt (35). De kleine zal naar verwachting begin volgend jaar worden geboren.

Momenteel is Marthe druk bezig met de opnames van de nieuwe K3-film. Voor de nieuwe tour zal een ‘waardige vervangster’ worden gezocht, die valt namelijk tijdens haar verlof. “Wie dat zal zijn, wordt binnenkort bekendgemaakt”, laat Studio 100 weten.

Geruchten

Eerder gingen er al geruchten over de zwangerschap. K3’s Marthe postte toen de volgende boodschap op Instagram: “Privacy is meer dan een recht, het is een fundamenteel onderdeel van onze waardigheid en vrijheid. Het is de ruimte waarin we onszelf kunnen zijn, zonder oordeel of angst. In een wereld waarin mensen steeds vaker worden gezien als handelswaar, is privacy onze enige manier om de controle over ons eigen leven te behouden. Het is een stukje rust en vrijheid in een drukke wereld. Privacy respecteren betekent elkaar ruimte geven om te zijn wie we zijn, en dat is van onschatbare waarde.”

Het is niet de eerste K3-baby. Eind 2022 beviel Hanne Verbruggen van zoon Julien.

Lees ook – Josje Huisman: ‘Zwanger zijn is toch een soort superpower’

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.