Kijktip: de Deense serie Baby Fever

23.09.2024 15:00

Mama’s, als jullie op zoek zijn naar een nieuwe serie die je van de bank laat rollen van het lachen én je aan het denken zet over het leven, liefde en (een tikkeltje rommelige) keuzes, dan is Baby Fever (Skruk in het Deens) dé serie voor jou!

De serie Baby Fever neemt je mee op een hilarische, chaotische en soms ontroerende reis door het leven van Nana, een vruchtbaarheidsarts met, laten we zeggen, wat bijzondere ideeën over hoe ze haar leven moet leiden. Een rollercoaster van emoties, leugens en liefde!

Het verhaal

Nana zit in de knoop wanneer ze zichzelf, na een iets te gezellige avond met een glas (of een paar glazen) wijn, insemineert met het sperma van niemand minder dan haar ex-vriend. Jep, je leest het goed! Wat begint als een impulsieve actie, mondt uit in een aaneenschakeling van komische, maar ook pijnlijke situaties. Het resultaat? Een geheime zwangerschap die ze – uiteraard – niet eeuwig verborgen kan houden.

De serie laat je niet alleen lachen om Nana’s onhandige pogingen om haar ex terug te winnen (spoiler: hij is niet bepaald enthousiast om terug te komen), maar ook het groeiende aantal leugens en hoe ze daarmee worstelt. En terwijl ze haar steeds complexere situatie probeert te managen, ziet ze haar cliënten in de vruchtbaarheidskliniek plots in een heel ander licht. Hoe langer ze de waarheid probeert te verbergen, hoe meer ze zich in de nesten werkt.

Lees ook – Kijktip! Vanaf deze datum start het tweede seizoen van Handen aan de Couveuse

De perfecte bingewaardige serie

Baby Fever is een perfecte combinatie van humor, hartverwarmende momenten en herkenbare situaties voor elke vrouw die ooit het gevoel heeft gehad dat ze alles tegelijk moet managen. Het is een show die laat zien dat het leven soms net iets anders loopt dan gepland – en dat is helemaal oké!

Dus, heb je een avondje voor jezelf? Of een rustige avond op de bank met je partner? Zet Baby Fever op, pak een kop thee (of een wijntje, we oordelen niet) en geniet van deze Deense parel. Een aanrader voor iedereen die van een beetje chaotische romantiek houdt, met een flinke scheut humor erbij. Je gaat gegarandeerd hardop lachen – en misschien zelfs een traantje wegpinken!

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.