Influencer Kimberly Kik werd na haar Kek Mama-vlog, waarin ze vertelt dat haar tweejarige dochter gaatjes in haar oren krijgt, bedolven onder de negatieve reacties. Op Instagram bijt ze ijzersterk van zich af.
Lees verder onder de advertentie
‘Ik had dit kunnen verwachten, dat mensen hierover gingen zeiken. Maar oh men‘, schrijft ze nadat kijkers haar vlog ‘saai’ noemden en vielen over de leeftijd waarop Loua gaatjes kreeg. Ook de manier waarop haar dochters in de auto vastzaten én het feit dat ze haar kinderen ‘kids’ noemt, bleek onderwerp van gesprek. ‘Zien ze geen drama? Geen pijn? Dan is het saai. Wees eens lief voor elkaar mensen, come on!’
Lees verder onder de advertentie
Error
Kimberly vervolgt: ‘O ja, en ook zeiken over hoe de kinderen (kids mag je blijkbaar ook niet meer zeggen want dan krijgen mensen error) in de auto zitten. Really? Oordelen voor je de situatie kent, oordelen op één seconde beeld, ik vind het knap.’
Lees verder onder de advertentie
Mombracing
Gelukkig zijn er ook moeders die het voor Kimberly opnemen. ‘Aan de reacties te lezen, is de meerderheid het niet eens met oorbellen. Nu komt het in 3, 2, 1: onze dochter was 4 weken oud! Ze gaf geen kik en zat er nooit aan en ze is er nu zo blij mee… Mensen moeten zich niet zo druk maken..’
En eerlijk? Daar heeft ze groot gelijk in, vinden wij. Laten we elkaar voortaan steunen in plaats van bekritiseren. Stop momshaming, ga voor mombracing!
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.