Marieke Elsinga bevallen van dochter en dit is haar prachtige naam

19.08.2024 09:49
Beeld: Instagram

Marieke Elsinga is afgelopen vrijdag bevallen van haar tweede kindje, dochter Noa. Dit maakt de presentatrice bekend op Instagram, met een lieve foto van de kleine.

Ze schrijft: ‘Op vrijdag 16 augustus om 16.16uur is Noa geboren. Voluit heet ze Noa Maria Anna, vernoemd naar haar beide oma’s. Ze is thuis geboren en haar grote broer Jip heeft haar meteen ontmoet en is zó lief. “Noa aaien, Noa knuffelen, Noa kusje geven”. Sander en ik zijn super trots en Kiki vindt alles prima.’ Kiki is de kat van Marieke.

Warm nestje

Het regent felicitaties onder de post. Zo schrijft Bridget Maasland: ‘Noa komt in een heerlijk warm nestje terecht’ en Eva Jinek schrijft: Wat geweldig gefeliciteerd Marieke xx voor jullie!!!’ Radiobuddy Mattie Valk laat natuurlijk ook van zich horen: ‘Ach ja. Het past misschien niet op DAM-DAM…Maar kijk eens hoe prachtig.’

Voorgevoel

Marieke voelde direct dat ze een dochter zou krijgen. Tegen RTL Boulevard vertelde ze eerder: “Ik zei ook meteen tegen Sander, nadat ik de test had gedaan, dat ik het gevoel had dat het een meisje is. Ik hoopte ook wel op een meisje, omdat het wel heel leuk is om beide geslachten een keer mee te maken.”