Huis Vol Liefde: Marieke Elsinga vertelt over razendsnelle bevalling

20.08.2024 08:27
Beeld: Instagram

Marieke Elsinga is afgelopen vrijdag voor de tweede keer moeder geworden. Aan RTL Boulevard vertelt ze over de bevalling van dochter Noa.

“Ik voel me eigenlijk heel goed. Ze is vrijdag geboren op een heel mooi tijdstip: 16:16 uur op 16 augustus. Dat het thuis is gelukt is echt superleuk. We hadden zo’n groot bevalbad opgezet en daar ben ik in bevallen. Ik heb haar, ook heel bijzonder, zelf aangepakt in bad en op me neergelegd.” De bevalling ging razendsnel. “Het duurde alles bij elkaar maar vier uur. Ik wist wel dat een tweede bevalling sneller kan gaan, maar zo snel?” 

Noa Maria Anna

Marieke is op Noa gekomen, doordat ze de naam toevallig een keer las in een nieuwsbericht.  “Die naam bleef een beetje sudderen.” Het werd Noa Maria Anna, dankzij de inbreng van de oma’s van beide kanten.

Huis vol Liefde

Marieke grapt dat ze de timing van haar dochter perfect vindt in deze B&B Vol Liefde-tijden. “Op vrijdag was er geen B&B Vol Liefde, en konden we drie dagen lang alleen maar naar Noa kijken. En nu kunnen we weer naar B&B kijken.”