Hoera! Maxim Froger vader geworden van een zoon en dit is zijn naam

16.09.2024 11:01
Maxim Froger en vriendin Ruby ouders geworden Beeld: Getty Images

Beschuit met blauwe muisjes voor de familie Froger, want Maxime Froger en zijn vriendin Ruby van Wanrooij zijn kersverse ouders geworden van een zoon. Dat maakt het stel bekend met bijzondere, eerste beelden op Instagram.

”Ons allergrootste geluk”, luidt er onder de Instagramreel. ”De mooiste dag uit ons leven. Alles samen.” In de video is te zien hoe Maxim en Ruby zich klaarmaken voor de rit naar het ziekenhuis en de eerste momenten met hun pasgeboren zoon. ”Mateo René Abraham Froger, geboren op 13 september 2024.” De felicitaties voor de kleine spruit stromen binnen onder de zoete Instagrampost en wordt massaal gedeeld door vrienden en familie van het stel.

Tekst gaat verder onder de Instagrampost

Trotse opa en oma Froger

Ook opa René en oma Natasja Froger stralen in de video en zijn apetrots op hun jongste kleinkind. Beiden delen ze de reel op hun eigen Instagrampagina en schrijven ze erbij: ”Bijna 29 jaar geleden liepen we het BovenIJ ziekenhuis in en werden we de ouders van Maxim. En afgelopen vrijdag werden Maxim en Ruby in hetzelfde ziekenhuis de ouders van Mateo. Zoooo bijzonder. Intens gelukkig en dankbaar. Lieve Mateo, wat houden we nu al immens veel van jou.”

‘Geniet nog even van je rust’

Niet alleen René en Natasja zijn dolblij met de komst van Mateo. Ook oom Danny Froger kan zijn geluk niet op. De zanger deelt op Instagram een liefdevol kiekje waarop zijn partner Ann Dominique de kleine man knuffelt. ”Geniet nog even van je rust bij papa en mama! Volgende week praat je oom je wel bij over voetbal, waar onze favoriete kroeg zit en dat je op je nichtjes moet letten”, schrijft hij onder de foto. Danny en Ann Dominique hebben samen twee dochters, Fallon en Scottie, dus dat wordt een gezellige boel in huize Froger.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.