Amerikaanse actrice deelt foto’s van kolven tijdens Emmy-award uitreiking

17.09.2024 16:23
kolven op werk

Actrice Maya Erskine, bekend van de serie Mr & Mrs. Smith, was zondagavond bij de uitreiking van de Emmy awards en deelde foto’s dat ze zat te kolven in haar kleedkamer. Tijdens het interview op de rode loper stak ze ook niet onder stoelen of banken dat ze dringend moest kolven.

De Amerikaanse actrice, in augustus bevallen van haar tweede kind, zag er prachtig uit in een Rodarte jurk met bloemen. Ze droeg de jurk niet zonder risico, want een voedingsbeha paste natuurlijk niet onder deze prachtige designer jurk.

Toen Erskine werd geïnterviewd op de rode loper hield ze het luchtig en maakte grapjes over de delicate, geborduurde bloemen op de jurk en dat elk moment haar borsten zouden kunnen gaan lekken. ‘Ik probeer gewoon niet te lekken’, grapte ze, en voegde eraan toe: ‘Zoals jullie allemaal weten. Ik heb net een baby gekregen dus mijn melkproductie kan zomaar opeens op gang komen’.

De volgende dag postte de actrice foto’s van de avond inclusief een foto van zichzelf met haar jurk naar beneden, kolvend in haar kleedkamer (swipe naar foto 3).

Toen de interviewer op de rode loper van People magazine daarop reageerde met ‘als dat zou gebeuren iedereen het zou begrijpen’, grapte ze lachend: ‘Ach misschien lijkt het wel net alsof het onderdeel is van de jurk, dat het uit de bloemen komt’.

Hulde voor deze pas bevallen vrouw die op deze manier een lans breekt voor nieuwe moeders om toch naar buiten (en out and about) te gaan, ook al vind je het spannend en weet je niet wanneer je borsten gaan lekken of niet.

Ook vinden we het super krachtig en goed om Maya Erskine zo open en luchtig horen praten over de realiteit van het leven met een newborn. En dat postpartum moeder lichamen gewoon doen wat lichamen moeten doen: namelijk melk aanmaken voor je baby, of je nou op de Emmy-awards staat of niet.

You rock mom!

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.