Kijkers van Love Is In The Air hielden het gisteravond niet droog: in de aflevering zag een grootvader uit Canada zijn kleinzoon voor het eerst. En voor het laatst, want de man is ongeneeslijk ziek.
Lees verder onder de advertentie
Het leverde heel bijzondere beelden op.
Ongeneeslijk ziek
De van oorsprong Canadese Joel woont samen met zijn vrouw Noortje en pasgeboren zoon Finn in Nederland. Het gezin heeft een behoorlijk heftige tijd achter de rug: nadat ze zwanger raakten door een ivf-traject, werd Finn veel te vroeg geboren. Joel wil het liefst zo snel mogelijk naar Canada afreizen. Niet alleen om zijn baby te showen, maar ook omdat zijn vader prostaatkanker heeft en niet lang meer leeft. ‘Ik wil dat Finn zijn opa minimaal één keer gezien heeft’, vertelt hij tegen Robert ten Brink. De presentator heeft goed nieuws: het gezin vliegt voor een hereniging naar Canada.
Lees verder onder de advertentie
Ontroerend moment
Als Joels ouders horen dat hun zoon voor de deur staat, kunnen ze hun tranen niet bedwingen. En dan komt de tweede verrassing: ook Noortje en Finn zijn meegekomen. Tussen de tranen en omhelzingen door, zit Finn even op schoot bij zijn grootvader. Een ontroerend moment. Het gezin blijft twee weken in Canada. Joel hoopt zijn vader binnenkort nog een keer te bezoeken, maar voor Noortje en Finn is het waarschijnlijk de laatste keer.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.