Zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo deelt blij babynieuws met een opvallend bericht

30.09.2024 15:53
Ranomi Kromowidjojo (1) Beeld: Instagram @ranomikromo

Hoera! Zwemmers Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman verwachten hun eerste kindje. Dat maakt het stel bekend op Instagram met een toepasselijke foto en een ludiek bericht.

Op de foto houden Ranomi en Ferry een rompertje omhoog met daarop geschreven ‘baby 2025’. Achter het rompertje showt de zwemster haar zwangere buik.

Ludieke tekst

Niet alleen de foto oogt toepasselijk door de omgeving waar het kiekje is geschoten, ook de ludieke tekst onder de Instagrampost zegt eigenlijk al genoeg: “Golven maken op een hele nieuwe manier! Onze kleine zwemmer heeft zijn eerste race al gewonnen”, grappen de Olympische zwemkampioenen onder de gedeelde foto.

Lees ook: Oya Lélé: K3’s Marthe in verwachting

Instagramvolgers feliciteren Kromowidjojo en Weertman met het blijde babynieuws. ”Geweldig lieverd, gefeliciteerd!” deelt Nicolette van Dam onder de Instagrampost. Ook Soy Kroon, Quinty Trustfull en April Darby zijn enthousiast over het babybericht. Een andere volger reageert onder de foto: ”Die vermaakt zich wel top! Zwemmen in het vruchtwater!”

Tekst gaat verder onder de Instagrampost

Vakantie op Java

Ranomi en Ferry zijn aan het genieten van een prachtige vakantie waar ze samen met haar familie een roots journey maakt. Ze bezoeken bijzondere plekken op het Indonesische eiland Java waar Ranomi’s grootouders zijn geboren. Het is de droom van haar vader, om Java te bezoeken met zijn familie. En die familie wordt dus in januari uitgebreid!

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.