Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog opnieuw vader geworden: ‘Moos is er!’

23.09.2024 09:57
Beeld: Instagram: @robertdehoog_

Hoera! Acteur Robert de Hoog en zijn vrouw Sophie Dros zijn opnieuw ouders geworden van een zoon, genaamd Moos. Via Instagram maakt het stel het blijde nieuws bekend.

Afgelopen maart deelden Robert en Sophie de zwangerschapsaankondiging ook op Instagram. Nu, een paar maanden later schreeuwen de trotse ouders het nieuws van de daken: ‘Moos is er’, luidt er onder de zoete Instagrampost.

‘Ewa Moos, welkom!’

Op de foto legt het gezin de Hoog hun handen op de pasgeboren baby. De felicitaties stromen binnen onder het bericht. Collega’s, Chantal Janzen, Halina Reijn, Sanne Vogel en Oscar Aerts delen hun blijdschap met meerdere hartjes en ook het officiële Instagramaccount van de populaire serie Mocro Maffia laat een bericht achter onder de foto: “Ewa Moos, welkom!”

Kees en Moos

In augustus 2021 werden Robert en Sophie voor de eerste keer ouders van zoon Kees. Tijdens de zwangerschap sprak Robert vol lof over zijn vrouw. Hij schreef toen: “Het is bijzonder om te zien hoe sterk je bent en hoeveel je aankan, want zwanger zijn is niet alleen een roze wolk.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.