De een krijgt er spontaan stressvlekken van, terwijl de ander zich volledig uitleeft: sinterklaas-surprises. TikTokker Linda weet er wel raad mee. Ze verovert het internet met haar waanzinnige surprises.
Lees verder onder de advertentie
Van levensgrote smartphones tot Feyenoord-shirts en gigantische brandblussers. Stuk voor stuk gaat de Helmondse Linda viral met haar schitterende sinterklaas-surprises. Haar creaties zijn niet alleen origineel, maar ook erg indrukwekkend. Op haar TikTok-kanaal deelt ze uiteenlopende sinterklaas-suprises die ze de afgelopen weken op bestelling (ja echt!) heeft gemaakt.
Linda’s creaties zijn allesbehalve ‘even snel een doosje beplakken’. Nee, het gaat hier om echte kunstwerken. Vorig jaar trakteerde ze haar volgers met een levensgroot LEGO-hoofd. Maar ook voor de Fortnite- en voetbalfans maakt Linda moeiteloos een surprise waar je u tegen zegt.
De volgers van de Helmondse zijn razendenthousiast en bestellen massaal een sinterklaas-surprise bij de creatieveling. Door de grote belangstelling neemt Linda op dit moment geen bestellingen meer aan, maar je kunt haar video’s natuurlijk wél gebruiken ter inspiratie voor je eigen sinterklaas-surprise.
Lees verder onder de advertentie
Wil je dus indruk maken met een toffe sinterklaassurprise? Dan is het TikTok-kanaal van Linda het volgen waard. Succes!
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.