Wat als zwanger worden niet lukt? Het tweede seizoen van Everyone But Us wil je zien

21.10.2024 09:37
Everyone but us Beeld: KRO-NCRV / NPO

Zwanger worden is allesbehalve vanzelfsprekend. In de Zweedse serie Everyone But Us krijg je daarom een rauwe en herkenbare kijk op hoe het is als die ene grote droom maar niet uitkomt. Goed nieuws voor de kijkers: het tweede seizoen van de serie gaat bijna van start.

Everyone But Us is een komisch drama dat draait om de relatie tussen Hilma (Alba August) en Ola (Björn Gustafsson). Het jonge stel is gelukkig, maar wil dolgraag een kindje. Terwijl bij familie en vrienden in hun omgeving de ene na de andere baby wordt geboren, wil Hilma maar niet zwanger geraken. Ze starten met een ivf-behandeling en krijgen ondertussen te kampen met allerlei goedbedoelde adviezen vanuit hun omgeving.

Lees ook: Dilemma: ‘Mijn schoonzus en zwager verbraken het contact nadat wij ons babynieuws deelden’

Tekst gaat verder onder de trailer

Tweede seizoen Everyone But Us

De serie was in 2021 voor het eerst te zien op de Zweedse televisie (in het Zweeds heet de serie: Alla utom vi) en is gebaseerd op de Canadese serie How to Buy a Baby uit 2017. In 2023 was Everyone But Us te bewonderen op Nederlandse buis en dat viel bij veel kijkers goed in de smaak, daarom is het tweede deel van de relatiedrama eind oktober weer te zien op NPO3. In het nieuwe seizoen bezoekt het stel een feest van de rijke vrienden van Hilma. Een ongemakkelijke kennismaking tussen Ola en een ex-vriend van Hilma mondt vervolgens uit in rampspoed. 

Vanaf 29 oktober zie je elke dinsdag een nieuwe aflevering van Everyone But Us op NPO 3 en NPO Start. Het eerste seizoen gemist? De serie is nu al online te streamen via NPO Plus. Dat wordt bingen!

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.