Deze drielingfamilies keren terug in het tweede seizoen van Meer dan Verwacht

19.09.2024 16:04
Beeld: Instagram @drielingfamilie.vandam

Goed nieuws voor alle fans van Meer dan Verwacht: Nick en Mieke, Tatiana en Kevin en Nicole keren terug in het tweede seizoen van de populaire EO-serie. Dat maken de gezinnen bekend op Instagram.

Na het succes van het eerste seizoen, waarin we de avonturen van vier drielinggezinnen volgden, kunnen we ons binnenkort opnieuw verheugen op de gezellige chaos en hartverwarmende momenten van deze bijzondere families.

Stralende Instagramposts

Drielingfamilies Nick en Mieke, Tatiana en Kevin en Nicole zijn bekend van het allereerste seizoen en delen op Instagram het trotse nieuws: “Zo leuk dat we jullie weer mogen meenemen in ons hectische en mooie leven. Vol met hoogtepunten, wat dieptepunten, maar voornamelijk: de realiteit. Het filmen van dit tweede seizoen was weer een feestje”, deelt Familie van Dam (Nick en Mieke) op Instagram.

Tekst gaat verder onder de Instagrampost

Lees ook: Kijkers gaan los op drielingmoeder Fahishta uit Meer dan verwacht: ‘Lekker commanderen’

Ook Kevin en Nicole delen het nieuws met een vrolijk familiekiekje. Onder de foto luidt: “Een van deze hoogtepunten was toch wel onze vakantie naar Turkije, de eerste keer dat we met zijn vijven gingen vliegen. En dat was best een onderneming.” Tot slot deelt drielingmoeder Tatiana het heugelijke nieuws op haar social media: “Als je dacht dat ik het nog niet druk genoeg had, dan heb je het mis! Wij hebben de afgelopen tijd weer een avontuur meegemaakt die voor ons heel bijzonder is. Wij doen mee aan het tweede seizoen van Meer dan Verwacht.”

Nieuw drielinggezin

In het tweede seizoen krijgen we dus opnieuw een kijkje in het leven van de families. Ook wordt er een nieuw koppel aan je voorgesteld: Cora en Floris uit Rijnsburg. Hoe redden Cora en Floris zich wanneer ze niet een, niet twee maar drie baby’s tegelijk moeten voeden, verschonen en troosten? Het gloednieuwe seizoen belooft weer vol te zitten met herkenbare en inspirerende momenten.

Het tweede seizoen van Meer dan Verwacht is komende winter te zien op NPO 1.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.