Terug op de buis: vanaf deze datum start het tweede seizoen van de serie Tropenjaren

14.10.2024 06:00
Vanaf deze datum start het tweede seizoen van de serie Tropenjaren Beeld: BNNVARA

Haal de popcorn vast tevoorschijn, want het tweede seizoen van de BNNVARA-serie Tropenjaren is binnenkort weer te bewonderen op televisie. Het ouderschap op je beeldscherm in al zijn heerlijke, rommelige glorie, dus dan weet je: dit wordt weer smullen!

We kunnen ons nu al verheugen op de chaotische, grappige en héél herkenbare taferelen uit het leven van Rosa en Jelle, gespeeld door het acteurskoppel Jelka van Houten en Henry van Loon, want – goed nieuws – de serie keert op 3 november terug op de buis.

Seizoen twee van Tropenjaren

Tv-presentatrice Rosa en schrijver Jelle worstelen met het kersverse ouderschap, zichzelf én elkaar. Slaaptekort, de balans tussen carrière en ouderschap, ontelbaar veel luiers en ondertussen je relatie spannend proberen te houden blijkt soms allesbehalve eenvoudig. In het tweede seizoen van Tropenjaren komt het allemaal aan bod.

Tekst gaat verder onder de Instagrampost

Lees ook: Sanny Verhoeven over tropenjaren: ‘We stonden op standje overleven’

In 2022 werd het eerste seizoen van Tropenjaren uitgezonden. In het tweede seizoen is de baby van Rosa en Jelle inmiddels drie jaar oud. Het belooft dus weer veel herkenbare situaties, tranen van het lachen, maar vooral een flinke portie relativeringsvermogen. Want – spoileralert – niemand heeft het ouderschap onder de knie, en dat maakt de serie zo leuk. Dus, ga er maar weer goed voor zitten en geniet van de chaos op je scherm.

Het tweede seizoen van Tropenjaren is vanaf 3 november elke zondag om 21.25 te zien op NPO3 en NPO Start.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.