Bij dit hippe kerstballenmerk krijg je alleen vandaag 15 procent korting

16.10.2024 11:00
kerstballen

Het is nog maar 70 dagen tot Kerstmis, dus wat ons betreft kan de voorpret beginnen. De Spotifylijsten met kerstmuziek kunnen aan en het is tijd om de eerste kerstcollecties te checken. Bij het hippe kerstballenmerk Yup in de boom krijg je alleen vandaag nog pre-sale korting.

Maak je kerstboom YUP-proof

Een bakfiets, poma-cocktail of Aperol Spritzglas in je kerstboom. Wie van een beetje humor houdt moet het kerstballenmerk Yup in de Boom zeker checken. Dit merk is van de Amsterdamse onderneemster Doortje en haar vriend Luc en speelt precies in op alle yuppen-hypes van 2024. Waar staat de afkorting yup voor? Een young urban professional, ook wel de havermelkelite genoemd.

yup in de boom kerstbl
Beeld: Yup in de boom

Sattie in de boom

Twee jaar geleden begon het bedrijf met een kerstornament. Het bekende seksspeeltje de satisfyer als kerstbal: sattie in de boom. Dit was zo’n mega succes dat Doortje en Luc hebben doorgepakt en gehele Yup in de boom-collectie hebben gelanceerd. Een havermelkpak, padelracket, Amsterdam – Capetown boardingpass of een matcha latte: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het nu allemaal in je Kerstboom hangen.

yup in de boom kerstbl
Beeld: Yup in de boom

Cadeautip: de Bakfietsmoeder starterpack

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor een bakfietsmoeder? Check dan het bakfietsmoeder starterpack limited edition giftbox. Hierin zitten de bakfiets, haarclip en havermelkpak ornamenten. Pro-tip: hang de glazen ornamenten bovenin de kerstboom, zodat de grijpgrage handjes van je kinderen er niet bij kunnen.

Presale korting

Kun je niet wachten tot je een kerstboom in huis kan halen en kan de voorpret bij jou niet vroeg genoeg beginnen? Maak dan gebruik maken van de presale-korting van 15 procent. Deze korting geldt op alle Yup in de boom-ornamenten. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje en geldt tot en met 16 oktober.

Lees ook: tips voor een kidsproof kerstboom

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.