Las je Kimberly Klavers debuutroman Zuid-moeders breken niet in één ruk uit? Bof jij even: het boek wordt ontwikkeld tot een tv-serie. Kimberley is apetrots. ‘En dit na twee en een halve maand sinds het uitkomen van het boek.’
Lees verder onder de advertentie
“Tijdens het schrijven van dit boek heb ik altijd een serie in mijn achterhoofd gehad”, is te lezen in het persbericht. En tweeënhalve maand na het verschijnen van haar debuutroman is het al zover: de samenwerking met MediaLane staat zwart op wit.
Lees verder onder de advertentie
Ongelooflijk trots
“Samen willen wij de roman vertalen naar het scherm. Een groot compliment en ik ben ongelooflijk trots”, schrijft Kek Mama-columnist Kimberley op Instagram. “Veel zin om aan de slag te gaan. En dan kunnen jullie over een tijd ook via het scherm vanuit de woonkamer de wereld binnentreden van de Zuid-moeders, schone schijn, botox en witte wijn.”
Kimberley’s bestsellerdebuut vertelt het verhaal van Poppy, die na haar wereldreis verliefd én zwanger bij chef-kok Alex in – je raadt het al – Amsterdam-Zuid gaat wonen. Met haar vrije en spirituele opvoeding zijn de roddels, rijkdom en schone schijn nogal een omslag. Na de geboorte van haar zoontje is er van een roze wolk geen sprake. En dan is er ook nog de moedermaffia…
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.