Doodsbang wordt Suzanne ervan: die ballonnenclowns en lege ballonnen die opgeblazen moeten worden. Dus loopt ze er het liefste met een grote boog omheen.
Lees verder onder de advertentie
Suzanne (45), moeder van een dochter van 14 en een zoon van 6:
“Ik haat ballonnen en word gek op verjaardagen of wanneer mijn zoon Tobias er een cadeau krijgt.
Vrienden plagen me ermee door ballonnen dichtbij mijn gezicht te houden en er met hun nagels overheen te gaan. Ook sturen ze weleens een kind op me af met een lege ballon en de opdracht: vraag Suzanne maar of ze ’m wil opblazen. Gruwelijk. Als het echt niet anders kan, blaas ik hem wel op, maar met een gezicht alsof er een cobra op me af komt. Ik ben doodsbang dat ze klappen in mijn gezicht. Dat is gekomen doordat als kleuter mijn mooie rode ballon in mijn gezicht ontplofte, toen ik langs een prikkelheg liep.
“Ik ben doodsbang dat ze klappen in mijn gezicht”
Lees verder onder de advertentie
Ik loop altijd met een grote boog om ballonnenclowns heen en de kinderen weten inmiddels dat als ze naar McDonald’s of de feestwinkel gaan, ze de gekregen ballonnen nooit mee naar huis mogen nemen.”
Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:*Goedkoper dan in de winkel*Lees elke maand als eerst Kek Mama*Gratis verzondenAbonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.
Of je kind nu een echte fijnproever of een kieskeurige eter is, het menu van je kleintje kan een enorme zoektocht zijn. Wat eet een dreumes op een dag? En hoeveel eet een peuter nou écht? Wij geven je een realistisch kijkje in de keuken van andere ouders. Deze week het menu van dreumes Wies.