Rondlopen als een regelrechte zombie en geen lontje meer over hebben. Jullie reageerden massaal op het stuk dat Nienke Blokhuis schreef over slaapgebrek. Daarom: dit doet slaapgebrek met jullie.
Lees verder onder de advertentie
1. Mag het wat korter?
Bianca: “Wat heerlijk dat het bij Nienke maar een paar maanden duurde. Bij mij duurde het een jaar of drie. Dan was mijn jongste of mijn middelste wakker, en soms ook de oudste. Was best zwaar in m’n eentje. En mijn ex-genoot sliep bij zijn vriendin.”
Lees verder onder de advertentie
2. Geen lontje meer over
Krista: “Blij dat Nienke nog een kort lontje heeft. Ik heb regelmatig geen lontje meer over. Maar inderdaad, heel herkenbaar!”
3. Geen idee
Mirjam: “Ik heb dit nooit kunnen vermoeden toen ik zwanger was van de eerste. Gelukkig maar, daardoor zat ik die negen maanden tenminste op een roze wolk. Wat een ellende! Hang in there, moeders. Er is (denk ik) nog nooit iemand aan doodgegaan. Ook al voelt het soms alsof je een zombie bent. Ik doe nu snel nog een poging tot slapen, nu de tweede – na een uur gejengel om niks – eindelijk op mij in slaap is gevallen.”
Lees verder onder de advertentie
4. Slaaptherapie
Tamara: “Zo herkenbaar. Alleen heeft het hier acht jaar geduurd. Nu, twee jaar later, heb ik slaaptherapie omdat de kinderen al twee jaar doorslapen. Alleen ik zit nog in het oude ritme van de kinderen, haha.”
Iedere zwangere vrouw droomt van haar perfecte babyshower: een feest vol liefde, verrassingen en alle aandacht voor haar en de baby. Maar wat als je die bijzondere dag ineens moet delen?
Daniel (38) dacht dat hij het allemaal voor elkaar had: een lieve vrouw, een zoontje van vier en pas een tweede kindje erbij. Maar waar het gezin op het eerste gezicht compleet leek, begon het van binnen langzaam uit elkaar te vallen.
Het kabinet presenteert de voorjaarsnota met maatregelen die de portemonnee van veel Nederlanders raken. Belastingverhogingen en een verlaging van het kindgebonden budget staan centraal in de plannen om de begroting sluitend te krijgen.
Iedere ouder maakt fouten. Kleine, grote, gênante – het hoort erbij. En meestal kun je er achteraf hartelijk om lachen. Maar soms ook niet. Carlijn baalt nog altijd dat haar dochter zilveren tanden heeft door haar fout.