Super leuk, zo’n glampingvakantie bij een boer op het land. Maar dan blijkt die boerderij bij aankomst volledig uitgestorven of de eigenaar alles behalve gezellig.
Lees verder onder de advertentie
Gert-Jan (41), vader van Jip (3) en Bonne (1)
“We gingen naar Duitsland voor een glampingvakantie bij een ‘echte boerderij’. Dat bleek een uitgestorven boerenhuis met een paar ganzen achter schrikdraad. De tent zelf stond op een houten vlonder op een heuvel die zo steil was dat de kinderen er niet konden spelen. Omdat er geen manier was om eten ergens afgesloten te bewaren, kregen we de eerste nacht al ongewenst bezoek van muizen. We sliepen nauwelijks.
Lees verder onder de advertentie
Inpakken en wegwezen
De nacht erop was het nog erger: de muizen renden achter elkaar aan over de vloer, vraten al ons eten aan en liepen over het tentdoek boven ons bed. Aan het geluid van de pootjes te horen kropen grotere dieren onder ons bed door richting de keuken. We stampten op de vloer om naar het toilet te kunnen en de beesten weg te jagen, maar dat hielp slechts een paar minuten.
Na twee brakke nachten en dagen waarin we niets konden doen op de nepboerderij, keken we elkaar uitgeput aan: inpakken en wegwezen.”
“Het enige wat me in de dramatische reis op weg naar de agricamping in Le Marche op de been hield, was het beeld van een goed glas wijn en een tafel vol heerlijk eten. We hadden voor twee weken geboekt op deze glamping, met uitzicht op een vallei vol zonnebloemen. Elke zaterdagavond zou de Nederlandse eigenaresse voor haar gasten koken, stond in de beschrijving.
“Alleen voor ons ging ze écht niet koken”
Lees verder onder de advertentie
Na 1500 kilometer door de regen brak de zon door toen we haar landgoed op reden. Nu kwam het goed, dacht ik. Toch nog licht gestrest meldde ik ons bij deze dame. Toen ik voorzichtig vroeg hoe laat de pizza-avond begon, keek ze me hoofdschuddend aan. We waren de enige nieuwkomers en alleen voor ons ging ze écht niet koken. Verbaasd, hongerig en boos stond ik in de deuropening toen ze toevoegde dat er de komende twee weken ook geen broodjesservice was en de dichtstbijzijnde bakker op twintig minuten rijden.”
Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:*Goedkoper dan in de winkel*Lees elke maand als eerst Kek Mama*Gratis verzondenAbonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.