Blogger Madison Hayes is dol op haar moeder, maar aan één ding heeft ze een hekel: ze laat duidelijk merken wie haar lievelingskleinkinderen zijn.
Lees verder onder de advertentie
En dat vindt ze moeilijk om te zien.
‘Kat uit de boom’
Madison heeft drie kinderen, van wie één erg introvert is. ‘Mijn jongste dochter is verlegen en kijkt liever de kat uit de boom’, schrijft ze. ‘Hierdoor wordt ze vaak vergeten. Het lijkt soms wel alsof haar opa en oma haar niet interessant genoeg vinden – in tegenstelling tot mijn andere, veel drukkere kinderen.’
De blogger bang dat haar jongste uiteindelijk doorkrijgt dat haar opa en oma haar minder aandacht geven. Om dat moment voor te zijn, heeft ze een advies voor haar ouders: ‘Is je kleinkind verlegen? Vind dan een manier om haar hierbij te helpen. Ga meer naar haar toe, speel met haar. Toon oprechte interesse en je zult versteld staan van de stralende persoonlijkheid die naar boven komt.’
Lees verder onder de advertentie
‘Schadelijk’
‘Kinderen zijn slim genoeg om te voelen dat zij niet bij ‘de favorieten’ horen en dat kan schadelijk voor ze zijn’, vervolgt ze. ‘Sommigen zijn luid, zitten vol energie en brengen iedereen aan het lachen. Anderen zijn juist stil en rustig. Maar wat hun persoonlijkheid ook is, ieder kind verdient evenveel liefde van z’n grootouders.’
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.