Grote zomerhoroscoop aardetekens

18.07.2024 09:00

Ga jij dansend de zomer door of is het beter een pas op de plaats te maken? In deze Grote Kek Mama Zomerhoroscoop lees je wat de sterren de komende maanden voor je in petto hebben. Het is tijd voor de aardetekens.

Lees hier de grote zomerhoroscoop voor de vuurtekens
en hier lees je de zomerhoroscoop voor de watertekens

Stier

Liefde: Binnen de relatie is er wat onenigheid te verwachten over de taakverdeling in huis. Maak desnoods nieuwe, duidelijke afspraken en zet deze zwart op wit op een whiteboard. Als er kortgeleden wat gedoe is geweest tussen jou en je lief, dan gaat het deze zomer allemaal weer de goede kant op. De communicatie verbetert, de romantiek neemt toe. Ben je single, dan kun je uitkijken naar meerdere ontmoetingen met leuke mensen met wie je van begin af aan een fijne klik hebt. 

Feest: Plannen voor een buurtfeest of familiereünie hebben grote kans van slagen. Iedereen is enthousiast en is bereid om mee te helpen met de organisatie. Daarnaast word je zelf uitgenodigd door iemand die je kent van je werk. Een vrolijke zomer waarin er van alles te vieren valt. Een aandachtspuntje is alcohol, die valt deze periode iets minder goed. Wellicht iets om rekening mee te houden.

Vrijheid: Laat een ander niet bepalen wat jij met je tijd of geld moet doen. Als er íemand bepaalt wat goed voor je is, ben jij dat natuurlijk zelf. Je geen zorgen maken of iemand je wel of niet aardig vindt is momenteel de grootste vrijheid die je hebt. Leef je eigen leven, ga alleen ergens naar toe als je er werkelijk zin in hebt en laat iedereen die het er niet mee eens is vooral de hik krijgen. 

Vakantie: Hoewel je al plannen had gemaakt voor de zomer, komt er plotseling iets anders tussen waar je erg blij van wordt. Een verrassing of onverwacht voorstel maakt dat de vakantie er plotseling anders uit komt te zien dan je had gedacht. Ook moet er in huis nog het een en ander worden opgeknapt, maar qua tijd én geld gaat dat weinig problemen opleveren. Samen met je partner of een handige klusvriend komt alles in orde. 

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden roddelen het meest

Maagd

Liefde: Een nieuwe benadering van oude problemen levert veel verbeteringen op binnen de relatie. Zeker als er nieuwe afspraken worden gemaakt om met bepaalde situaties om te gaan is er meer rust in huis te verwachten. Verder zorgt jullie gezamenlijke gevoel voor humor voor veel lol in Huize Maagd. Ben je single, dan zal je dit de komende maanden ook nog wel even blijven. Wel ontmoet je veel leuke nieuwe mensen waar je ook veel gezellige dingen mee onderneemt. 

Feest: Een feest waarvoor je wordt uitgenodigd wordt een groot succes, maar verder heb je nu eigenlijk helemaal niet zoveel behoefte aan sociale interactie. Je haalt momenteel meer energie uit jezelf dan uit contact met anderen. Verder ontvang je zomaar onverwacht een prachtig compliment als erkenning van je werk. Om hier een feestje voor te organiseren gaat misschien wat ver, maar in gedachten gaat de vlag uit. 

Vrijheid: Waar jij je optimaal vrij voelt is in de natuur. Vooral groene gebieden als bossen, ruim opgezette parken, de polder, etc. Wandelen, fietsen, gewoon even zitten en nietsdoen, rijkdom. Laat je telefoon ook gerust wat vaker thuis. Juist omdat je deze periode snel overprikkeld raakt, is het fijn om soms gewoon even onbereikbaar te zijn.

Vakantie: Je hebt er veel plezier in om je tuin of balkon gezellig te maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die je wilt uitnodigen. Samen buiten eten of barbecueën is iets wat je graag doet deze zomeravonden. Daarnaast kun je logees verwachten en heb je plannen om een concert of ander leuk optreden of festival te bezoeken. Gelukkig is er ook nog ruimte voor een korte vakantie. Even helemaal weg van hier is iets waar je werkelijk naar uitkijkt.

Steenbok

Liefde: Er waait een frisse wind door de relatie. Er worden nieuwe dingen besproken en ook op seksueel gebied wordt er meer geëxperimenteerd. Voor de single Steenbok wordt het een spannende zomer. Geheel onverwacht krijg je zulke intense gevoelens voor iemand dat je werkelijk bereid bent om een serieuze relatie met hem of haar aan te gaan. Het hoeft niet, maar het zou zelfs om een ex kunnen gaan die weer terug in je leven komt. 

Feest: Omdat je toch wel veel van je werk houdt, kan goed nieuws omtrent je carrière je ook daadwerkelijk blij maken. Een prachtige kans op promotie of een andere baan is wat jou betreft dan ook absoluut reden voor een feestje en ook het behalen van een persoonlijk doel is het vieren waard. Verder kun je een uitnodiging verwachten van nieuwe buurtbewoners of vraag je hen zelf op visite. 

Vrijheid: Ook al ben je zelf moeder, soms vind je het echt heerlijk om ergens naartoe te gaan waar geen kinderen aanwezig zijn. Gewoon om even op adem te komen, je handen vrij te hebben en rust aan je hoofd te hebben. Je vrij te voelen van alle verplichtingen die het moederschap met zich meebrengt. Plan gerust af en toe zo’n uitje in. Het doet je goed.

Vakantie: Je pinpas ligt deze zomer wat losjes in je hand. Vermijd impulsieve uitgaven en koop alleen wat je echt nodig hebt, ook tijdens het vakantie vieren. Laat je werk wat meer los en maak je niet al te druk om de vertraging die je tijdens het reizen oploopt. Boos worden verandert niets aan de omstandigheden.

De volledige zomerhoroscoop is te lezen in de nieuwste Kek Mama special.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.