Grote zomerhoroscoop luchttekens

19.07.2024 11:00

Ga jij dansend de zomer door of is het beter een pas op de plaats te maken? In deze Grote Kek Mama Zomerhoroscoop lees je wat de sterren de komende maanden voor je in petto hebben. Last but not least: de luchttekens.

Lees hier de grote zomerhoroscoop voor de vuurtekens
hier lees je de zomerhoroscoop voor de watertekens
en hier de aardetekens.

Tweelingen

Liefde: Jij en je partner ondernemen deze zomer veel nieuwe dingen samen. Of het nu gaat om hobby, sport of een andere vorm van vrijetijdsbesteding, jullie hebben het superleuk met elkaar. Als je single bent en eigenlijk wel weer zin hebt in een relatie, hoef je niets speciaals te doen om dit te vinden. Doe gewoon lekker je ding en de liefde vindt jou. Vooral tijdens gezellige momenten met vrienden is de kans op een spannende flirt groot. 

Feest: Avondjes met vrienden voelen als echte feestjes voor jou. Het gaat er in sommige gevallen dan ook behoorlijk wild aan toe. Daarnaast zijn er vooral meer festiviteiten te verwachten met het oog op de kinderen, vooral als je jong grut hebt. Juist de afwisseling van het mama-zijn en jezelf even helemaal kunnen laten gaan maakt dat je van beide optimaal geniet.

Vrijheid: Jij vindt het heerlijk om te kunnen gaan en staan waar je wilt. Daarom is het verstandig om nu geen vaste afspraken te maken of jezelf verplichtingen te laten opleggen. Prima om samen met anderen iets leuks te doen, maar dan moeten ze niet vreemd opkijken als je na een poosje je eigen gang gaat of gewoon weggaat als je er geen zin meer in hebt. 

Vakantie: Niet alleen fysiek verbreed jij je horizon, ook op mentaal gebied is er een flinke sprong vooruit te verwachten. Eindelijk neem je de tijd om aan je persoonlijke doelen te werken. Vooral met het oog op het verbeteren van je mindset zal je goede resultaten behalen. Hoewel er een klein reisje in zit, zal je deze zomer ook veel tijd thuis doorbrengen met je gezin en dit vind je helemaal prima. 

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden roddelen het meest

Weegschaal

Liefde: Als je met iemand samen bent, is het belangrijk om deze zomer extra aandacht te besteden aan de zwakke plekken binnen de relatie. Door deze scheurtjes of barstjes te negeren gaan ze niet weg. Jullie moeten het een en ander echt even lijmen om op een gezonde manier samen verder te kunnen. Als single doe je er verstandig aan om nog even flink van het vrijgezellenleven te genieten en een voormalige relatie echt helemaal af te sluiten.

Feest: Een uitnodiging van familieleden is te verwachten. Hoewel je er in eerste instantie niet heel veel zin in hebt, valt het achteraf reuze mee en ben je blij dat je toch bent gegaan. Verder wordt er het een en ander in de buurt georganiseerd waarbij jij en je gezin graag van de partij zullen zijn en creëer je je eigen welverdiende feestje door een nieuwe garderobe te shoppen. 

Vrijheid: De zomer is hét seizoen dat jij associeert met vrijheid. Het doet je altijd weer denken aan je jeugd, aan de tijd dat niets moest en alles mocht. Ook deze zomer schud je stiekem steeds meer verantwoordelijkheden van je af. En waarom ook niet, ook voor mama’s hoeft de boog niet altijd gespannen te staan. 

Vakantie: Deze zomer ben je vooral bezig met het veranderen of verbouwen van je woning. Misschien denk je zelfs na over verhuizen of ben je zelfs al op huizenjacht. Vakantie vier je zeer waarschijnlijk in eigen land en ook niet al te lang. Geeft niet, je vindt het al fijn om er gewoon even uit te zijn. Verder heb je veel behoefte aan rust en privacy waardoor contact met buren en zelfs met vrienden even op een laag pitje staat. 

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het avontuurlijkst (op vakantie)

Waterman

Liefde: Bepaalde plannen die jullie in het verleden hebben gemaakt worden herzien. Bepaalde interesses of situaties zijn veranderd, hier worden nu de nieuwe ideeën op aangepast. Hoewel er thuis nog veel moet worden geklust is het wel belangrijk om ook samen voldoende te ontspannen. Wil je geen kinderen meer, wees dan extra voorzichtig. Ben je single, dan heb je weinig tijd voor de liefde. Het is voornamelijk werk wat de klok slaat.

Feest: Als er al iets gevierd wordt, dan is het bij jou thuis. Hoewel je hier en daar bent uitgenodigd voor een verjaardag of ander feestje, ben jij deze zomer liever zelf de gastvrouw. Vooral een (thema)feest is iets waar je veel zin in hebt. Uiteraard compleet met dresscode en toepasselijke hapjes en drankjes. Verder wordt een speciaal uitstapje alleen met je kind(eren) een feestje op zich. Naast ontzettend veel plezier worden er ook talloze mooie herinneringen gemaakt.

Vrijheid: Deze zomer heb je meer behoefte aan tijd en ruimte voor jezelf. De vrijheid hebben om te kunnen doen en laten wat je zelf wilt (zonder hierbij voortdurend op je kroost te moeten letten) lijkt je heerlijk. Gun jezelf deze momentjes voor jezelf en probeer deze ook gerust wat vaker in te plannen. Hoewel je met het oog op meer vrijheid ook graag wat minder uren zou willen werken, is het hiervoor helaas niet het juiste moment.  

Vakantie: Lekker eten staat deze zomer hoog in het vaandel. Er worden complete menu’s besteld en ook aan lekkere hapjes en snacks is er geen gebrek. Waak wel voor lekkage. Zeker als je op vakantie gaat kan het geen kwaad om thuis even de waterkraan dicht te draaien. Als vakantiebestemming gaat je voorkeur uit naar een locatie waar je nog niet eerder bent geweest. Kijk hierbij naar voordelige arrangementen en laat je niet overhalen tot onnodige extra opties.

Je vindt het volledige zomerhoroscoop overzicht in de nieuwste Kek Mama special:

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.